/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Ons team

David Ansinger

ANSINGER is een initiatief van David Ansinger. David heeft voorafgaand aan het zelfstandig ondernemerschap zes jaar ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling binnen de civiele techniek. In de loop der jaren heeft David een landelijk netwerk opgebouwd bij aannemers, overheidspartijen, adviesbureaus & ingenieursbureaus. Heeft u vragen, dan helpt David u graag verder.

Nick Paulussen

Nick Paulussen heeft eind 2015 de stap gemaakt richting ANSINGER. Na zijn MSc. Business Studies aan de Universiteit van Amsterdam heeft Nick ervaring opgedaan bij een groothandel in de bouwsector. Naast een commerciĆ«le verantwoordelijkheid was hij eveneens verantwoordelijk voor een stuk werving & selectie. Deze twee kennisgebieden combineert hij wederom in de rol van consultant/operationeel manager bij ANSINGER.

Tim Slingerland

Tim Slingerland startte in 2016 als Recruiter/Consultant bij ANSINGER. Na zijn HBO opleiding Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool werkte Tim als recruitment consultant voor verschillende arbeidsbemiddelaars. Zijn ervaring in accountmanagement en werving & selectie combineert hij in zijn huidige rol als Recruiter/Comsultant bij ANSINGER.   

Camiel Schmidt

Camiel Schmidt begon in 2017 als Recruiter/Consultant bij ANSINGER. Hij rondde zijn HBO Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam af en werkte tot 2016 als accountmanager. Na een jaar werken, wonen en reizen in Australië kwam Camiel begin 2017 terug naar Nederland en startte hij bij ANSINGER.

Sarah Donkersteeg

Sarah Donkersteeg werkt vanaf begin 2016 bij ANSINGER als office manager.

Joney Brouwers

Joney Brouwers is sinds 2015 verantwoordelijk voor de administratie en facturatie bij ANSINGER.

Vacatures
inAmsterdam
inEindhoven
Alle vacatures
ANSINGER BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.