Welkom Stijn

Nieuws
24 March 2022

Stijn Hoogendoorn

Mijn naam is Stijn Hoogendoorn, ik ben 23 jaar en ik woon in Driebruggen in de provincie Zuid-Holland. 

Na het behalen van de opleiding Human Resource Management (HRM) heb ik werkervaring opgedaan als recruitment medewerker bij de Haagse Hogeschool en als junior recruiter bij Careermaker. Ik heb super veel zin in deze nieuwe uitdaging en volgende stap in mijn carrière. Ik kijk ernaar uit om mij verder te ontwikkelen als recruiter en invulling te gaan geven aan het vinden, volgen en verbinden van civieltechnische professionals voor de gemeentes in Nederland. 

In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik vaak op de voetbalvelden te vinden. Daarnaast reis ik graag, zo ben ik net teruggekomen uit Mexico waar ik een maand heb rondgetrokken.
 


 

Recente artikelen