Raamovereenkomst gemeente Den Haag

Nieuws
1 January 2021

ANSINGER en Sweco bundelen krachten voor gemeente Den Haag

Vanaf 1 januari 2021 zetten ANSINGER en Sweco samen hun kennis en capaciteit in voor de gemeente Den Haag. Op die datum start de raamovereenkomst waarmee de combinatie  projectleiders, werkvoorbereiders, tekenaars en vakinhoudelijk adviseurs inzet bij het ingenieursbureau van de gemeente. Dankzij een slimme koppeling van ervaring, netwerken en vakinhoudelijke kennis behaalde de Combinatie ANSINGER-Sweco de eerste plaats in de aanbesteding.

Den Haag staat voor een grote opgave. In korte tijd komen er tienduizenden woningen bij. Nieuwe infrastructuur wordt aangelegd en bestaande voorzieningen worden uitgebreid. De gemeente Den Haag heeft bovendien ambitieuze plannen voor de energietransitie, met grote gevolgen voor de infrastructuur. Om alle projecten te bemensen doet het Ingenieursbureau Den Haag een beroep op de markt. ANSINGER en Sweco zijn trots dat zij de komende vier jaar mogen bijdragen aan het waarmaken van de ambities.

Als snel groeiend wervings- en selectiebureau beschikt ANSINGER over een groot netwerk in de ruime omgeving van Den Haag. Via ANSINGER werken mensen in uiteenlopende technische functies voor opdrachtgevers als de gemeente Amstelveen/Aalsmeer, Rotterdam, Alphen aan de Rijn, Leiden, Amsterdam, maar bijvoorbeeld ook Rijkswaterstaat en diverse provincies. Sweco is een van de grootste advies- en ingenieursbureaus van Europa en beschikt over snel inzetbare medewerkers op bijna elk vakgebied. Als geen ander kennen zij de dynamiek van de projecten waar de gemeente Den Haag voor staat.

In de Combinatie ANSINGER-Sweco komen die voordelen samen. De gemeente Den Haag kan rekenen op de best passende mensen, voor zowel lange als korte periodes. Bij de selectie zijn niet alleen kennis en ervaring van belang. Competenties zijn minstens zo belangrijk en moeten passen bij de werksfeer bij de gemeente. Tevreden medewerkers en tevreden opdrachtgevers gaan volgens ANSINGER en Sweco hand in hand.

Recente artikelen