Detachering in de civiele techniek

ANSINGER is gespecialiseerd in het verbinden van professionals binnen de civiele techniek op basis van detachering. Op deze manier huurt een opdrachtgever een werknemer van ANSINGER in voor een bepaalde tijd. Je staat onder contract van ANSINGER, maar de dagelijkse werkzaamheden voer je uit bij een van onze opdrachtgevers.

Hoe werkt detachering?

Werk je bij een bemiddelingsbureau zoals ANSINGER, dan ben je onder contract bij ons en regelen wij in principe ‘alles’ voor je. Wij zijn verantwoordelijk voor jouw loon, werkgeverslasten, pensioen, opleiding en het doorbetalen tijdens ziekte en vakantie. Om te beginnen starten wij met een persoonlijk gesprek en maken wij een profiel voor je op (met jouw ervaring, wensen en ambities). Gedurende dit gesprek kijken we naar jouw hard en soft skills om vervolgens tot een passend advies te komen ten aanzien van jouw loopbaan. Naar aanleiding van dit gesprek maken we heldere afspraken over wederzijdse verwachtingen waarbij discretie en vertrouwen belangrijke elementen zijn. Vervolgens zoeken wij passende detacheringsopdrachten binnen de civiele techniek. Bij het zoeken naar een geschikte opdracht kijken wij of de opdracht goed bij jou past. Als deze opdracht gevonden is, delen we jouw profiel (met jouw goedkeuring) met de opdrachtgever en wordt er een gesprek ingepland. Wanneer de uitkomst van dit gesprek positief is, kan er gestart worden.

Waarom detachering binnen de civiele techniek?

De behoefte van detachering binnen de civiele techniek is ontstaan, doordat organisaties voor een bepaalde periode behoefte hebben aan extra ondersteuning door gekwalificeerd personeel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld projecten waar iemand is uitgevallen of waar tijdens een bepaalde piekbelasting extra personeel benodigd is. Doordat wij nauw in contact staan met onze opdrachtgevers en wij de behoeftes van onze klanten goed kennen, weten wij exact welk gespecialiseerd technisch personeel zij op welk moment nodig hebben.

Voordelen detachering civiele techniek voor werknemers

Wanneer je door ANSINGER gedetacheerd wordt, ga je werkervaring opdoen in verschillende civiele projecten bij diverse opdrachtgevers met verschillende bedrijfsculturen. Je kunt hierdoor in een korte tijd veel ervaring opdoen en je merkt dat je netwerk snel groeit. Je bent hierdoor flexibel in je werkzaamheden en opdrachtgevers, met de voordelen van de vaste werkgever. Vaak is detachering een combinatie van werken en leren tegelijk. Detachering is hierdoor interessant voor zowel starters als ervaren werknemers. Bij ANSINGER krijg je persoonlijke begeleiding, uitstekende voorwaarden zoals een goed salaris, mogelijkheid tot het rijden van een lease-auto, pensioenregeling en laptop / telefoon. Tevens is er de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Ben jij geschikt voor detachering binnen de civiele techniek?

Of jij geschikt bent voor detachering binnen de civiele techniek hangt van een aantal factoren af. Een van de belangrijkste eigenschappen die je mee moet nemen is flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Wanneer je werkt op basis van detachering werk je bij verschillende opdrachtgevers met elk hun eigen bedrijfscultuur en diversiteit aan collega’s. Het is belangrijk dat jij je dus goed kunt aanpassen. Verder proberen wij altijd om opdrachten zo dicht mogelijk bij huis te vinden, maar het kan voorkomen dat je wat langer moet reizen. Een flexibele houding hierin is daarom belangrijk.

Wat is het verschil tussen detachering en werving & selectie?

Het verschil tussen detachering en werving & selectie zit hem voornamelijk in het feit dat je met detachering in dienst komt van het bemiddelingsbureau en opdrachten gaat uitvoeren bij verschillende opdrachtgevers. De opdrachtgever huurt de werknemer in op basis van een uurtarief voor de duur van een project of zolang het nodig is. Je staat hierbij onder contract van het bemiddelingsbureau. Bij werving & selectie treed je na het voeren van een of meerdere sollicitatiegesprekken welke geïnitieerd zijn door een werving & selectiebureau, direct in vaste dienst bij de werkgever. Je komt dan onder contract van de opdrachtgever. Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Bekijk alle vacatures

Recente vacatures

Stap 1 Sollicitatie

Laat je gegevens achter

Nadat we je gegevens hebben ontvangen plannen we kennismakinggesprek in. Dit kan bij ons op kantoor, op locatie of middels Teams.

Stap 2 Kennismaking

We kijken wat echt bij je past

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er dieper ingegaan op je ervaring, ambitie, wensen en behoeftes. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden binnen ons netwerk die hierop aansluiten.

Stap 3 Op gesprek

Je gaat op gesprek bij de opdrachtgever

Met jouw enthousiasme en goede voorbereiding ben jij klaar voor het gesprek bij de opdrachtgever.

Stap 4 Aanbod

Je krijgt een aanbod

Zijn de gesprekken positief gegaan? Dan ontvang je direct een aanbod!

Meer informatie?

Wil je meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op met Camiel via onderstaande contactmogelijkheden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op met David via onderstaande contactmogelijkheden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op met Dilesh via onderstaande contactmogelijkheden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op met Jarl via onderstaande contactmogelijkheden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op met Ricardo via onderstaande contactmogelijkheden.