/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Omgevingsmanagement

De spil in duurzame relaties

ANSINGER biedt toegang tot uitdagende infrastructurele projecten en programma's waarmee veel verschillende belangen zijn gemoeid. Wij hebben en bouwen aan een netwerk van doortastende omgevingsmanagers welke gedreven zijn om problemen te voorkomen en/of op te lossen. Als omgevingsmanagers sta je ten midden van een complex speelveld met enerzijds de interne organisatie en anderzijds de externe stakeholders. Wij weten als geen ander dat een doortastende omgevingsmanager/adviseur op een efficiente en effectieve wijze een duurzame situatie creeert welke de voortgang van het project of programma borgt.

ANSINGER ondersteunt haar opdrachtgevers zowel binnen de projecten op tijdelijke/interim basis als in de structurele doorontwikkeling en groei van de organisatie-expertise. 

ANSINGER stelt binnen het project 'De Entree' in Amsterdam de omgevingsmanager aan de hoofdaannemer Max Bögl op interim basis beschikbaar.

"Amsterdam krijgt een nieuwe entree. Prettig, veilig en goed bereikbaar voor reizigers, bezoekers en omwonenden. Met minder auto’s, meer ruimte voor voetgangers en fietsers en meer water. In 2018 zijn de werkzaamheden aan de centrumkant van Amsterdam Centraal gestart. Het gebied wordt vernieuwd vanaf het stationsgebouw tot Damrak en van Schreierstoren tot de Droogbak. De Entree sluit aan op de Rode Loper en samen vormen zij straks de entree van Amsterdam. Als alles volgens plan verloopt, gaat het werk zo’n vijf jaar duren."

Actuele Vacatures - Projecten

ANSINGER BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close