/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

ANSINGER is strategisch partner van ProRail

ANSINGER heeft in de afgelopen jaren een duurzame relatie opgebouwd met ProRail.
Als strategisch contractpartner is ANSINGER één van de vaste leveranciers op het gebied van interim professionals. Wij werven en bouwen voortdurend aan een exclusief netwerk van geselecteerde professionals en young professionals binnen o.a. de gebieden projectmanagement, programmamanagement, contractmanagement, projectcoordinatie, risicomanagement en omgevingsmanagement. ANSINGER werkt hierbinnen zowel samen met zelfstandigen als met tijdelijke projectovereenkomsten op basis van detachering.

Spreekt een projectrol bij ProRail jou aan: laat het ons weten. Graag komen we met jou in contact om de mogelijkheden te onderzoeken. Wij organiseren, in samenwerking met ProRail, regelmatig updates aangaande de projecten en de projectrollen.

Meer weten of inschrijven voor updates: neem contact op met David Ansinger

NS trein op brug
Uitdagende Projecten

De kernthema's binnen de ProRail organisatie zijn verbeteren, versterken en verduurzamen. En dit ten midden van één van de drukste en meest verweven railnetwerken van de wereld binnen een complexe omgeving met vele stakeholders. Deze kenmerken typeren dan ook de projecten binnen de ProRail organisatie. Spannende klussen die gepaard gaan met innovatie, slagkracht en verantwoordelijkheid. 

PHS Rijswijk-Rotterdam
PHS Rijswijk - Rotterdam

Als strategische partner ondersteunt ANSINGER de ProRail organisatie met kennis- en capaciteitsvraagstukken gedurende de gehele projectcyclus. In de afgelopen jaren heeft ANSINGER ProRail ondersteunt op vele aansprekende projecten waaronder PHS Rijswijk-Rotterdam.

ANSINGER BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close