/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

MAAK KENNIS MET SAHAR MALAKOUTI

Adviseur contracten Rijkswaterstaat


EVEN VOORSTELLEN

Graag stellen wij Sahar Malakouti aan jullie voor. Zij is 38 jaar oud en woont samen met haar dochter in Arnhem.
De afgelopen 5 jaren werkt zij via ANSINGER bij Rijkswaterstaat als adviseur contracten. In haar vrije tijd onderneemt Sahar graag leuke activiteiten met haar dochter en loopt regelmatig hard.

Als er onder studie een HBO / Master opleiding wordt verstaan, dan heeft zij die niet gevolgd. Op een jonge leeftijd is Sahar na haar MBO opleiding begonnen met werken. Door haar leergierigheid, nieuwgierigheid en doorzettingsvermogen staat zij waar zij nu is. Sahar houdt er niet van om stil te staan, zowel in privé als zakelijk. Zij wil dan ook alles uit het leven en uit zichzelf halen en werken naar een doel. Zij focust zich dan ook niet op het behalen van een diploma, hoewel er een basis moet zijn. Naar haar mening met een stel goed hersenen, logisch denken en leergierigheid kun je je doelen bereiken.


WERKZAAMHEDEN

Sahar is al ruim 10 jaar werkzaam bij Rijkswaterstaat waarvan de eerste helft bij het project ViA15 en de tweede helft binnen het Cluster ON A Vaarwegen. Bij ON A Vaarwegen vervult zij de rol van adviseur contracten voor twee projecten: Rijntakken en PC Vaarwegen. “Beide projecten betreffen het meerjarig in stand houden van de rivieren en alles wat daarmee een relatie heeft, in het beheergebied van Rijkswaterstaat Oost Nederland. Het project Rijntakken is in de uitvoeringsfase richting de afronding van de overeenkomst en het project Prestatiecontract Vaarwegen bevindt zich in de transitiefase start overeenkomst”, aldus Sahar.

De complexiteit van deze projecten is groot: de natuur doet wat zij wil en dit probeert Opdrachtgever samen met de Opdrachtnemer zo goed mogelijk te laten functioneren. Naast het op diepte houden van de vaargeulen, dient ook o.a. het vegetatiebeheer in goede banen te verlopen.  Aan beide onderdelen zijn eisen, wet- en regelgeving verbonden. Dit maakt een Prestatiecontract in een natte areaal complex.

Momenteel heeft Sahar binnen het project PC Vaarwegen de mogelijkheid gekregen om te fungeren als projectbegeleider. Dit is een uitstekende kans voor haar om door te kunnen groeien naar de rol van contractmanager. Zij is het IPM team van ON A Vaarwegen dan ook dankbaar voor het vertrouwen in en de kans die zij haar hebben gegeven.

David vroeg Sahar naar haar drijfveren: “Ik werk graag voor een overheidsinstantie, waardoor ik maatschappelijk betrokken ben. Deze projecten binnen Rijkswaterstaat zijn in het openbaar zichtbaar. Het voelt voor mij bevredigend om te kunnen zeggen dat ik een bijdrage aan deze projecten lever.”

Daarnaast verteld Sahar dat het functioneren van het areaal gewaarborgd blijft in samenwerking met de Opdrachtnemer(s). Om dit resultaat te kunnen behalen is een goede samenwerking intern en extern nodig.

Hoe gaat Sahar om met de huidige COVID-19 periode? “Afgezien van het feit dat het thuiswerken mijn nieuwe werkomgeving is geworden, doe ik niets anders dan wat ik vanuit kantoor zou doen: veel telefoneren, overleggen, coördineren, begeleiden, aansturen en controleren”, aldus Sahar.  


SAMENWERKING 

“Het eerste contactmoment met David Ansinger was via Rijkswaterstaat. Wij hadden een expert nodig en hij kon die aan ons bieden. Door zijn zakelijke houding en het behartigen van de belangen van ons als Opdrachtgever, verliep de samenwerking op een prettige wijze. Een paar jaar later wilde ik in mijn carrière een volgende stap maken. Daarop had ik meteen David gebeld om mij daarbij te helpen. En met succes, via hem ben ik wederom bij Rijkswaterstaat aan de slag gegaan.”

De samenwerking met ANSINGER verloopt zoals een ieder wenst dat een samenwerking zou moeten verlopen: professioneel!  Voor mij houdt dit in dat dat ANSINGER zakelijk is en toch verliezen zij niet de zachte kant uit het oog, redelijk en billelijk, vertrouwen hebben in elkaar door transparant te zijn en elkaar te waarderen. Ze verliezen het menselijke aspect niet uit het oog en denken in mogelijkheden zodat er een win-winsituatie voor beide partijen ontstaat.


QUOTE 

''Leer elke dag iets nieuws en daag jezelf daarin uit. Stil staan is achteruit gaan.'

Vacatures
Alle vacatures

 

NEN4400-1 ABU