Opdrachtgevers

Mijn nieuwe item

Sinds 2014 werken wij nauw samen met opdrachtgevers bij de invulling van professionals in de technische sector. Wanneer je op (korte) termijn behoefte hebt aan professionals die inhoudelijk begrijpt wat er moet gebeuren dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons proces

ANSINGER heeft in de loop der jaren een sterk netwerk van professionals opgebouwd bestaande uit junioren, medioren, senioren en zelfstandingen. Een ANSINGER professional is snel inzetbaar, is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en is in staat om snel concrete resultaten te bereiken. Om de juiste match te maken is het van belang om de organisatie, afdeling en functie goed te leren kennen. Hier steken wij dan ook graag tijd en energie in. Het proces ziet er als volgt uit.

De kwaliteit van onze professionals waarborgen wij door een uitgebreid selectieproces.

  • Persoonlijk gesprek
  • Toetsing criteria
  • Diploma check
  • Referentiecheck
  • Assessment (op aanvraag)

Bij ANSINGER staat leren en ontwikkelen centraal. Elke professional beschikt over een opleidingsbudget en professionals kunnen deelnemen aan trainingen zodat zij altijd beschikken over actuele kennis. Als organisatie op zoek naar een duurzame samenwerking? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Contact

Meer informatie?

Wil eens sparren over een samenwerking? Neem contact op met Tommes Dollekamp via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.