Werkwijze

Sta je aan het begin van je loopbaan, heb je reeds ervaring opgedaan en ben je op zoek naar een volgende stap én uitdaging of overweeg je om als zelfstandige (ZZP) aan de slag te gaan? Voor iedere fase in jouw loopbaan is ANSINGER de aangewezen partij om het gesprek mee aan te gaan. Wij vertalen jouw ervaring, wensen en ambities naar een vervolgstap op maat!

Persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek kijken we gezamenlijk naar jouw ervaring, wensen en ambities. Gedurende dit gesprek kijken we naar hard en soft skills om vervolgens tot een passend advies te komen ten aanzien van jouw loopbaan. Naar aanleiding van dit gesprek maken we heldere afspraken over wederzijdse verwachtingen waarbij discretie en vertrouwen belangrijke elementen zijn. Gedurende het traject zullen wij dan ook helder en open communiceren over de lopende zaken en houden we je van iedere stap en mogelijkheid op de hoogte.

De voordelen

  • Advies op maat
  • Breed netwerk (ruim 250 opdrachtgevers)
  • Opleidingsbudget
  • Uitstekende voorwaarden zoals een goed salaris, mogelijkheid tot het rijden van een lease-auto, pensioenregeling en laptop / telefoon 
  • Persoonlijke begeleiding
  • Mogelijkheid om in dienst te treden bij opdrachtgever

Stap 1 Sollicitatie

Laat je gegevens achter

Nadat we je gegevens hebben ontvangen plannen we kennismakinggesprek in. Dit kan bij ons op kantoor, op locatie of middels Teams.

Stap 2 Kennismaking

We kijken wat echt bij je past

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er dieper ingegaan op je ervaring, ambitie, wensen en behoeftes. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden binnen ons netwerk die hierop aansluiten.

Stap 3 Op gesprek

Je gaat op gesprek bij de opdrachtgever

Met jouw enthousiasme en goede voorbereiding ben jij klaar voor het gesprek bij de opdrachtgever.

Stap 4 Aanbod

Je krijgt een aanbod

Zijn de gesprekken positief gegaan? Dan ontvang je direct een aanbod!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden binnen ANSINGER? Neem contact op met Camiel Schmidt via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.