/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

ANSINGER is strategisch partner van ProRail

ANSINGER heeft in de afgelopen jaren een duurzame relatie opgebouwd met ProRail. Als strategisch contractpartner is ANSINGER één van de vaste leveranciers op het gebied van interim professionals. Wij werven en bouwen voortdurend aan een exclusief netwerk van geselecteerde professionals en young professionals binnen o.a. de gebieden projectmanagement, programmamanagement, contractmanagement, projectcoordinatie, risicomanagement en omgevingsmanagement. ANSINGER werkt hierbinnen zowel samen met zelfstandigen als met tijdelijke projectovereenkomsten op basis van detachering.

Uitdagende projecten

De kernthema's binnen de ProRail organisatie zijn verbeteren, versterken en verduurzamen. En dit ten midden van één van de drukste en meest verweven railnetwerken van de wereld binnen een complexe omgeving met vele stakeholders. Deze kenmerken typeren dan ook de projecten binnen de ProRail organisatie. Spannende klussen die gepaard gaan met innovatie, slagkracht en verantwoordelijkheid.

Als strategische partner ondersteunt ANSINGER de ProRail organisatie met kennis- en capaciteitsvraagstukken gedurende de gehele projectcyclus. In de afgelopen jaren heeft ANSINGER ProRail ondersteunt op vele aansprekende projecten waaronder bijvoorbeeld PHS Rijswijk-Rotterdam.

Spreekt een projectrol bij ProRail jou aan? laat het ons weten. Graag komen we met jou in contact om de mogelijkheden te onderzoeken. Wij organiseren, in samenwerking met ProRail, regelmatig updates aangaande de projecten en de projectrollen.

Sahar Malakouti testimonial

Sahar Malakouti, Contractmanager Rijkswaterstaat

"ANSINGER is het menselijke aspect niet uit het oog gaan verliezen. ANSINGER denkt in mogelijkheden zodat er een win-win-situatie voor beide partijen ontstaat."

Jinke Steemers Testimonial

Jinke Steemers, Adviseur projectbeheersing RHDHV

"ANSINGER heeft vanuit oprechte interesse meegezocht naar een goede stap in mijn loopbaan. Mijn werk afgelopen jaar bij een gerenommeerd bedrijf heb ik als zeer leerzaam ervaren en is een mooie basis voor verdere stappen."

Ingeborg Bot Testimonial

Ingeborg Bot, Junior Projectleider Gemeente Den Haag

"ANSINGER is een prettige organisatie waar je door persoonlijk contact met de consultant echt op de juiste plek terecht komt."

Waarom Ansinger?

unieke en exclusieve vacatures

✔ Unieke en exclusieve vacatures

Staat je ideale vacature er niet tussen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons netwerk? We ontvangen vele exclusieve vacatures voor ProRail. Laat je gegevens achter en ontdek jouw kansen op de markt. 

Persoonlijk gesprek

✔ Persoonlijk gesprek

Als pragmatisch ingesteld gesprekspartner zoeken wij naar wat je echt wilt, wat je ambitie is en waar je passie ligt. Dit doen wij door een persoonlijk gesprek te plannen, waarin we al je wensen en behoeften achterhalen. 

de juiste match

✔ De juiste match

Het verbinden van professionals binnen de techniek karakteriseert de werkwijze van ANSINGER. Wij weten wat je echt wilt en creëren de juiste match met onze opdrachtgevers.

Onze klanten