Projectmanagement Contractmanagement Omgevingsmanagement Projectbeheersing / Procesmanagement
Overheid Adviesbureau
Noord-Holland
Medior
University Bachelor
36 - 40 hours

Adviseur Risicomanagement infrastructuur

Job description

Risico’s voorzien en daarmee blunders voorkomen, opvallen door je deskundigheid en het team van projectbeheersing inspireren. Dat is jouw uitdaging als: adviseur risicomanagement

Jij begrijpt de heerlijke complexiteit van risicomanagement en kunt daardoor als geen ander structuur aanbrengen in het risicomanagement van grote en middelgrote infrastructurele projecten. Je creëert een collectief bewustzijn ten aanzien van de risico’s en schept de omstandigheden waaronder de andere projectteamleden gestructureerd kunnen nadenken over risico’s en de beheersing ervan. Je bent hierbij niet verantwoordelijk voor de inhoud maar juist degene die het risicomanagementproces bewaakt en faciliteert. Dit doe je door:

 • de betrokken projectfunctionarissen te ondersteunen bij het inventariseren, analyseren en vaststellen van risico’s
 • ondersteuning te bieden bij het vaststellen van de risicobeheersmaatregelen
 • de naleving van de beheersmaatregelen te bewaken
 • met jouw kennis op het gebied van UAV-gc aan de projecten bij te dragen. Omdat hier met name op basis van UAV-gc wordt gewerkt is het prettig dat jij daar ervaring mee hebt opgedaan bij een aannemer, ingenieursbureau of andere overheidspartij

Requirements

Je hoort wel eens zeggen: voor het bereiken van de mooiste resultaten moet je risico’s durven nemen. Maar jij weet dat je veel risico’s kunt beheersen als je deze goed in kaart hebt en in jouw vakgebied een weloverwogen keuze de meeste kans op succes biedt. Je let scherp op mogelijke risico’s en geniet ervan als je deze op tijd ontdekt en indekt. Jouw drive werkt aanstekelijk op het projectteam en door jouw overtuigingskracht en aanvoerderskwaliteiten spoor je het team aan om net zo zelfstandig en integer te werk te gaan. Je voelt je zeker in deze rol omdat je kunt terugvallen op jouw:

 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • hbo- of academisch werk- en -denkniveau en je afgeronde opleiding in een relevante richting
 • 3-5 jaar aantoonbare ervaring met risicomanagement waaronder enige ervaring binnen infrastructurele projecten
 • kennis van RISMAN met Geïntegreerde Contractvormen in Civieltechnische werken (D&C, DBFM) en kennis van gebruikte systemen, methodieken en organisatievormen in Integraal projectmanagement (SE, SCB, IPM-model)
 • ervaring binnen UAV-gc projecten (is een pré)

Company profile

Via het sterke netwerk van Ansinger werk je altijd bij opdrachtgevers die passen bij jou en je ambities. Deze opdrachtgever is een provincie waar vooruitgang en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit is de overheid maar absoluut niet grijs, traag of saai; integendeel! Van klein & complex project tot enorm miljardenproject. Als je hier werkt ben je gegarandeerd van een flinke dosis uitdaging en afwisseling. Een goede keus dus als je graag wat meemaakt.

Benefits

Met de arbeidsvoorwaarden van deze baan loop je geen enkel risico, die zijn dik in orde. Zo kun je rekenen op:

 • een 32 tot 36-urige werkweek
 • een salaris tussen € 3.500,- en € 5.500,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring (zzp ook mogelijk)
 • 25 vakantiedagen, 5 atv-dagen en 8% vakantiegeld
 • gegarandeerd veel afwisseling, er gebeurt echt heel veel
 • goede ontwikkelmogelijkheden en opleidingsmogelijkheden
 • goede aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden die zorgen voor een goede werk- privébalans zoals flexibele werktijden

Location

Amsterdam

Company

Anonymous

Publication date

05-07-2022

Contact person

Schmidt

Adviseur Risicomanagement infrastructuur

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item

Nieuw item