/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Vacatures Civiele Techniek

Gebrekkige brug, zwakke dijk of slecht wegdek? In jouw werk binnen de civiele techniek pak jij deze problemen met beide handen aan. Door het ontwerpen, bouwen, realiseren en onderhouden van alle infrastructuur zet jij je in voor diverse projecten om de maatschappij te verbeteren. Met jouw bijdrage aan planvorming, onderhouds- en aanlegwerkzaamheden en eigen initiatieven draag je verantwoordelijkheid voor het succesvol afronden van projecten. Communiceer jij duidelijk naar inwoners en betrokkenen? Dan zal het resultaat met applaus ontvangen worden!

Bij ANSINGER hebben we vele vacatures binnen de civiele techniek. Graag gaan wij het gesprek aan om te kijken waar je wensen en ambities liggen. Via ons sterke netwerk vinden we altijd een opdrachtgever die past bij jou en je ambities.

Of je nu actief op zoek bent, gewoon geïnteresseerd bent in de mogelijke vervolgstappen of overweegt om als zelfstandige (ZZP) aan de slag te gaan: In al deze situaties kan een gesprek met een van de consultants bij ANSINGER verhelderend zijn.

Sahar Malakouti testimonial

Sahar Malakouti, Contractmanager Rijkswaterstaat

"ANSINGER is het menselijke aspect niet uit het oog gaan verliezen. ANSINGER denkt in mogelijkheden zodat er een win-win-situatie voor beide partijen ontstaat."

Jinke Steemers Testimonial

Jinke Steemers, Adviseur projectbeheersing RHDHV

"ANSINGER heeft vanuit oprechte interesse meegezocht naar een goede stap in mijn loopbaan. Mijn werk afgelopen jaar bij een gerenommeerd bedrijf heb ik als zeer leerzaam ervaren en is een mooie basis voor verdere stappen."

Ingeborg Bot Testimonial

Ingeborg Bot, Junior Projectleider Gemeente Den Haag

"ANSINGER is een prettige organisatie waar je door persoonlijk contact met de consultant echt op de juiste plek terecht komt."

Waarom Ansinger?

unieke en exclusieve vacatures

✔ Unieke en exclusieve vacatures

Staat je ideale vacature er niet tussen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons netwerk? We ontvangen vele exclusieve vacatures voor projectleiders. Laat je gegevens achter en ontdek jouw kansen op de markt. 

Persoonlijk gesprek

✔ Persoonlijk gesprek

Als pragmatisch ingesteld gesprekspartner zoeken wij naar wat je echt wilt, wat je ambitie is en waar je passie ligt.  Dit doen wij door een persoonlijk gesprek te plannen, waarin we al je wensen en behoeften achterhalen. 

de juiste match

✔ De juiste match

Het verbinden van professionals binnen de techniek karakteriseert de werkwijze van ANSINGER. Wij weten wat je echt wilt en creëren de juiste match met onze opdrachtgevers.

Onze klanten