/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Vacatures duurzame energie

De vraag naar duurzame energie blijft groeien, zeker bij gemeentes en de overheid. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, zijn er mensen nodig die dit soort projecten kunnen leiden en draagvlak weten te creëren voor de belangen van verduurzamen. Ben jij de communicatief-sterke omgevingsmanager, contractmanager of adviseur waar wij naar op zoek zijn?

Wanneer je aan de slag gaat binnen de duurzame energie is het van belang dat je in staat bent om alle stakeholders mee te nemen in het verduurzamingsproces. Hierbij zorg je ervoor dat de belangen van de betrokken organisaties én de omgeving in acht worden genomen. Door deze duidelijke communicatie en het uitbreiden van je lokale netwerk, creëer je draagvlak voor je projecten. Zo help jij Nederland elke dag een beetje groener te maken.

ANSINGER biedt job mogelijkheden door het hele land. Ga je binnen de duurzame energie aan de slag? Dan werk je voor toonaangevende advies – en ingenieursbureaus, gemeenten of voor de overheid. Er zijn zowel projectmatige als vaste functies beschikbaar.

Binnen de duurzame energie aan de slag via ANSINGER

ANSINGER heeft een breed en landelijk netwerk met verschillende opdrachtgevers voor vacatures in de duurzame energie. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die open staan om zichzelf te ontwikkelen, zowel starters als mensen met ervaring. Graag gaan we het gesprek met je aan om te kijken waar je wensen en ambities liggen. Vervolgens verbinden onze adviseurs je met organisaties die bij je passen en waar de mogelijkheden groot zijn.

Bekijk hier alle vacatures omtrent energie

Sahar Malakouti testimonial

Sahar Malakouti, Contractmanager Rijkswaterstaat

"ANSINGER is het menselijke aspect niet uit het oog gaan verliezen. ANSINGER denkt in mogelijkheden zodat er een win-win-situatie voor beide partijen ontstaat."

Jinke Steemers Testimonial

Jinke Steemers, Adviseur projectbeheersing RHDHV

"ANSINGER heeft vanuit oprechte interesse meegezocht naar een goede stap in mijn loopbaan. Mijn werk afgelopen jaar bij een gerenommeerd bedrijf heb ik als zeer leerzaam ervaren en is een mooie basis voor verdere stappen."

Ingeborg Bot Testimonial

Ingeborg Bot, Junior Projectleider Gemeente Den Haag

"ANSINGER is een prettige organisatie waar je door persoonlijk contact met de consultant echt op de juiste plek terecht komt."

Waarom Ansinger?

unieke en exclusieve vacatures

✔ Unieke en exclusieve vacatures

Staat je ideale vacature er niet tussen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons netwerk? We ontvangen vele exclusieve vacatures binnen de duurzame energie. Laat je gegevens achter en ontdek jouw kansen op de markt. 

Persoonlijk gesprek

✔ Persoonlijk gesprek

Als pragmatisch ingesteld gesprekspartner zoeken wij naar wat je echt wilt, wat je ambitie is en waar je passie ligt.  Dit doen wij door een persoonlijk gesprek te plannen, waarin we al je wensen en behoeften achterhalen. 

de juiste match

✔ De juiste match

Het verbinden van professionals binnen de techniek karakteriseert de werkwijze van ANSINGER. Wij weten wat je echt wilt en creëren de juiste match met onze opdrachtgevers.

Onze klanten