/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Vacatures engineering

Bij ANSINGER zijn we altijd op zoek naar engineers zowel bij ingenieursbureaus als bij gemeentes en in de bouw. We hebben functies voor junioren, medioren en senioren beschikbaar.

Als engineer heb jij oog voor detail, werk je graag aan diverse projecten en pak je iedere uitdaging met beide handen aan. Kwaliteiten als nauwkeurig, goed in teamverband kunnen werken en je analytische vermogen sluiten aan bij een vacature voor engineering en komen in deze functie goed van pas.

Vaak werk je nauw samen met een ontwerper en zorg je dat de uitgewerkte tekeningen op een juiste wijze worden uitgevoerd. Jij beheert de machines als geen ander! In samenwerking met je collega’s zorg jij ervoor dat er een mooi eindproduct tot stand komt en draag je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Een gesprek met een van onze consultants bij ANSINGER kan heel verhelderend zijn. Via ons sterke netwerk werk je altijd bij opdrachtgevers die passen bij jou en je ambities. Of je nu actief op zoek bent, gewoon geïnteresseerd bent in de mogelijke vervolgstappen of overweegt om als zelfstandige (ZZP) aan de slag te gaan. Samen kijken we welke vacature het beste bij jou aansluit.

Bekijk alle engineering vacatures

Sahar Malakouti testimonial

Sahar Malakouti, Contractmanager Rijkswaterstaat

"ANSINGER is het menselijke aspect niet uit het oog gaan verliezen. ANSINGER denkt in mogelijkheden zodat er een win-win-situatie voor beide partijen ontstaat."

Jinke Steemers Testimonial

Jinke Steemers, Adviseur projectbeheersing RHDHV

"ANSINGER heeft vanuit oprechte interesse meegezocht naar een goede stap in mijn loopbaan. Mijn werk afgelopen jaar bij een gerenommeerd bedrijf heb ik als zeer leerzaam ervaren en is een mooie basis voor verdere stappen."

Ingeborg Bot Testimonial

Ingeborg Bot, Junior Projectleider Gemeente Den Haag

"ANSINGER is een prettige organisatie waar je door persoonlijk contact met de consultant echt op de juiste plek terecht komt."

Waarom Ansinger?

unieke en exclusieve vacatures

✔ Unieke en exclusieve vacatures

Staat je ideale vacature er niet tussen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons netwerk? We ontvangen vele exclusieve vacatures voor engineering. Laat je gegevens achter en ontdek jouw kansen op de markt. 

Persoonlijk gesprek

✔ Persoonlijk gesprek

Als pragmatisch ingesteld gesprekspartner zoeken wij naar wat je echt wilt, wat je ambitie is en waar je passie ligt.  Dit doen wij door een persoonlijk gesprek te plannen, waarin we al je wensen en behoeften achterhalen. 

de juiste match

✔ De juiste match

Het verbinden van professionals binnen de techniek karakteriseert de werkwijze van ANSINGER. Wij weten wat je echt wilt en creëren de juiste match met onze opdrachtgevers.

Onze klanten