Vacatures gemeente Noord-Brabant

Op zoek naar een gemeentebaan in Noord-Brabant? Bij ANSINGER zijn de technische vacatures bij gemeenten in Noord-Brabant zeer divers. Of je nu al enkele jaren ervaring hebt of dat je aan het begin van je carrière staat. ANSINGER heeft verschillende vacatures beschikbaar met projecten waar jij jouw uitdaging gaat vinden!

Werken bij een gemeente in Noord-Brabant

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in gemeente Noord-Brabant? Of je nu als technisch manager, risicomanager civiele techniek, ontwerper of uitvoerder aan de slag gaat, iedereen draagt zijn steentje bij. Dit is de ultieme kans om de eerste stap in je carrière te maken. Je komt bij een organisatie terecht die open staat voor het ontwikkelen van jouw competenties. Je komt te werken in een groot team met diverse disciplines waar je veel kunt leren.

  • Heb jij al ervaring in de civiele techniek? Dan kun je bijvoorbeeld aan de slag als risicomanager.
  • Ga je liever de uitdaging aan als technisch manager? Dan ben je volledig verantwoordelijk voor de technische inbreng in de voorbereidings-, aanbestedings- en realisatiefase van verschillende projecten. Het is belangrijk dat je verbinding zoekt met andere technische managers, maar dat is voor jou geen probleem.
  • Als technisch tekenaar ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en controleren van tekeningen en het aansturen van junioren. Houd jij van het uitvoeren van projecten samen met een senior? Dan is junior uitvoerder iets voor jou.

Technische vacatures in Noord-Brabant

ANSINGER heeft een breed en landelijk netwerk met talloze opdrachtgevers voor vacatures in Noord-Brabant. We zijn altijd opzoek naar gemotiveerde mensen die zichzelf willen ontwikkelen, zowel mensen met ervaring als zonder ervaring. Samen gaan we het gesprek aan om er achter te komen waar je wensen en ambities liggen. Vervolgens verbinden wij je met organisaties die bij je passen en waar de mogelijkheden tot ontwikkeling het grootst zijn.

Bekijk alle vacatures

Stap 1 Sollicitatie

Laat je gegevens achter

Nadat we je gegevens hebben ontvangen plannen we kennismakinggesprek in. Dit kan bij ons op kantoor, op locatie of middels Teams.

Stap 2 Kennismaking

We kijken wat echt bij je past

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er dieper ingegaan op je ervaring, ambitie, wensen en behoeftes. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden binnen ons netwerk die hierop aansluiten.

Stap 3 Op gesprek

Je gaat op gesprek bij de opdrachtgever

Met jouw enthousiasme en goede voorbereiding ben jij klaar voor het gesprek bij de opdrachtgever.

Stap 4 Aanbod

Je krijgt een aanbod

Zijn de gesprekken positief gegaan? Dan ontvang je direct een aanbod!

Meer informatie?

Wil je meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op met Camiel via onderstaande contactmogelijkheden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op met David via onderstaande contactmogelijkheden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op met Dilesh via onderstaande contactmogelijkheden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op met Jarl via onderstaande contactmogelijkheden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op met Ricardo via onderstaande contactmogelijkheden.