/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Vacatures gemeente Noord-Holland

Op zoek naar een gemeentebaan in Noord-Brabant? Bij ANSINGER zijn de technische vacatures bij gemeenten in Noord-Brabant zeer divers. Of je nu al enkele jaren ervaring hebt of dat je aan het begin van je carrière staat. ANSINGER heeft verschillende vacatures beschikbaar met projecten waar jij jouw uitdaging gaat vinden!

Werken bij een gemeente in Noord-Brabant

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in gemeente Noord-Brabant? Of je nu als technisch manager, risicomanager civiele techniek, ontwerper of uitvoerder aan de slag gaat, iedereen draagt zijn steentje bij. Dit is de ultieme kans om de eerste stap in je carrière te maken. Je komt bij een organisatie terecht die open staat voor het ontwikkelen van jouw competenties. Je komt te werken in een groot team met diverse disciplines, waardoor je veel kunt leren.

Heb jij al ervaring in de civiele techniek? Dan kun je bijvoorbeeld aan de slag als risicomanager. Ga je liever de uitdaging aan als technisch manager? Dan ben je volledig verantwoordelijk voor de technische inbreng in de voorbereidings-, aanbestedings- en realisatiefase van verschillende projecten. Het is belangrijk dat je verbinding zoekt met andere technische managers, maar dat is voor jou geen probleem.

Als technisch tekenaar ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en controleren van tekeningen en het aansturen van junioren. Houd jij van het uitvoeren van projecten samen met een senior? Dan is junior uitvoerder iets voor jou.

Technische vacatures in Noord-Brabant

ANSINGER heeft een breed en landelijk netwerk met talloze opdrachtgevers voor vacatures in Noord-Brabant. We zijn altijd opzoek naar gemotiveerde mensen die zichzelf willen ontwikkelen, zowel mensen met ervaring als zonder ervaring. Samen gaan we het gesprek aan om er achter te komen waar je wensen en ambities liggen. Vervolgens verbinden wij je met organisatie die bij je passen en waar de mogelijkheden tot ontwikkeling het grootst zijn.

Bekijk alle vacatures in Noord-Brabant

Sahar Malakouti testimonial

Sahar Malakouti, Contractmanager Rijkswaterstaat

"ANSINGER is het menselijke aspect niet uit het oog gaan verliezen. ANSINGER denkt in mogelijkheden zodat er een win-win-situatie voor beide partijen ontstaat."

Jinke Steemers Testimonial

Jinke Steemers, Adviseur projectbeheersing RHDHV

"ANSINGER heeft vanuit oprechte interesse meegezocht naar een goede stap in mijn loopbaan. Mijn werk afgelopen jaar bij een gerenommeerd bedrijf heb ik als zeer leerzaam ervaren en is een mooie basis voor verdere stappen."

Ingeborg Bot Testimonial

Ingeborg Bot, Junior Projectleider Gemeente Den Haag

"ANSINGER is een prettige organisatie waar je door persoonlijk contact met de consultant echt op de juiste plek terecht komt."

Waarom Ansinger?

unieke en exclusieve vacatures

✔ Unieke en exclusieve vacatures

Staat je ideale vacature er niet tussen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons netwerk? We ontvangen vele exclusieve vacatures voor een gemeente in Noord-Brabant. Laat je gegevens achter en ontdek jouw kansen op de markt. 

Persoonlijk gesprek

✔ Persoonlijk gesprek

Als pragmatisch ingesteld gesprekspartner zoeken wij naar wat je echt wilt, wat je ambitie is en waar je passie ligt.  Dit doen wij door een persoonlijk gesprek te plannen, waarin we al je wensen en behoeften achterhalen. 

de juiste match

✔ De juiste match

Het verbinden van professionals binnen de techniek karakteriseert de werkwijze van ANSINGER. Wij weten wat je echt wilt en creëren de juiste match met onze opdrachtgevers.

Onze klanten