/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Vacatures gemeente Noord-Holland

Op zoek naar gemeentebanen in Noord-Holland? Bij ANSINGER zijn de technische vacatures bij gemeenten in Noord-Holland erg divers. Heb je al enkele jaren ervaring of sta jij aan het begin van je carrière? We hebben vacatures beschikbaar voor verschillende projecten waar jij jouw uitdaging in gaat vinden!

Werken bij een gemeente in Noord-Holland

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in gemeente Noord-Holland. Of je nou als omgevingsmanager, assetmanager, projectondersteuner, adviseur, uitvoerder, contractmanager of projectbeheerser aan de slag gaat, iedereen draagt zijn eigen steentje bij. Dit is je kans om als eerste stap in je carrière bij een organisatie terecht te komen die open staat voor het ontwikkelen van jouw competenties. Je komt in een team te werken met diverse disciplines, waardoor je veel kunt leren.

Heb je al enkele ervaring in de civiele techniek? Dan kun jij bijvoorbeeld aan de slag als adviseur of assetmanager. Ga jij liever de uitdaging aan als omgevingsmanager? Dan beheer je het vergunningenproces en zorg jij ervoor dat alle betrokkenen partijen achter de gekozen oplossing staan. Het is belangrijk dat je duidelijk communiceert en sterk in je schoenen staat, maar dat is voor jou geen probleem. Deze kwaliteit heb je ook nodig als projectbeheerser waarbij je in staat bent problemen en blunders te voorkomen. Projecten worden onder jouw toezicht uitgevoerd waardoor je de leefomgeving van vele mensen mooier maakt. Als contractmanager houd je je bezig met multidisciplinaire projecten, deze worden gerealiseerd door gedrevenheid en toewijding.

Technische vacatures in Noord-Holland

ANSINGER heeft een breed en landelijk netwerk met verschillende opdrachtgevers voor vacatures in Noord-Holland. We zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zichzelf willen ontwikkelen, zowel starters als mensen met ervaring. We gaan graag het gesprek aan om te kijken waar je wensen en ambities liggen. Vervolgens verbinden onze adviseurs je met organisaties die bij je passen en waar de mogelijkheden het grootst zijn.

Bekijk alle vacatures in gemeente Noord Holland

Sahar Malakouti testimonial

Sahar Malakouti, Contractmanager Rijkswaterstaat

"ANSINGER is het menselijke aspect niet uit het oog gaan verliezen. ANSINGER denkt in mogelijkheden zodat er een win-win-situatie voor beide partijen ontstaat."

Jinke Steemers Testimonial

Jinke Steemers, Adviseur projectbeheersing RHDHV

"ANSINGER heeft vanuit oprechte interesse meegezocht naar een goede stap in mijn loopbaan. Mijn werk afgelopen jaar bij een gerenommeerd bedrijf heb ik als zeer leerzaam ervaren en is een mooie basis voor verdere stappen."

Ingeborg Bot Testimonial

Ingeborg Bot, Junior Projectleider Gemeente Den Haag

"ANSINGER is een prettige organisatie waar je door persoonlijk contact met de consultant echt op de juiste plek terecht komt."

Waarom Ansinger?

unieke en exclusieve vacatures

✔ Unieke en exclusieve vacatures

Staat je ideale vacature er niet tussen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons netwerk? We ontvangen vele exclusieve vacatures voor een gemeente in Noord-Holland. Laat je gegevens achter en ontdek jouw kansen op de markt. 

Persoonlijk gesprek

✔ Persoonlijk gesprek

Als pragmatisch ingesteld gesprekspartner zoeken wij naar wat je echt wilt, wat je ambitie is en waar je passie ligt.  Dit doen wij door een persoonlijk gesprek te plannen, waarin we al je wensen en behoeften achterhalen. 

de juiste match

✔ De juiste match

Het verbinden van professionals binnen de techniek karakteriseert de werkwijze van ANSINGER. Wij weten wat je echt wilt en creëren de juiste match met onze opdrachtgevers.

Onze klanten