/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Vacatures adviseur kwaliteit

Bij ANSINGER hebben we verschillende functies beschikbaar waarbij het bewaren van kwaliteit centraal staat. Denk hierbij aan projectmanagement, technisch management, veiligheidskunde en adviserende rollen binnen de civiele techniek. Stuk voor stuk uitdagende functies waarin je nooit verveeld zult raken.

Als bewaker van kwaliteit zorg je ervoor dat projecten binnen de afgesproken planning, budgetten en kwaliteit opgeleverd worden. Dit doe je de door de werkzaamheden te coördineren, te fungeren als sparringpartner voor je team en door te blijven sturen op de planning. Hierbij houd je altijd de risico’s in je achterhoofd. Gedurende het hele project ben jij degene die de kwaliteit blijft waarborgen. Hiervoor gebruik jij je doorzettingsvermogen en jouw tact om draagvlak voor je aanpak te creëren. Jij weet dat je pas succesvol kunt zijn wanneer je naast een scherpe visie en strategie, ook beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Precies daarom ben jij op zoek naar een functie binnen de kwaliteit: je kunt binnen deze functie al je talenten inzetten en daarmee belangrijke projecten laten slagen.

Bij ANSINGER zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die open staan om zichzelf te ontwikkelen, zowel starters als mensen met ervaring. Door het grote landelijke netwerk van ANSINGER zijn de opdrachtgevers voor vacatures in kwaliteit erg divers. Graag gaan we het gesprek met je aan om te kijken waar je wensen en ambities liggen. Onze adviseurs verbinden je met organisaties die bij je passen en waar de mogelijkheden groot zijn.

Bekijk alle vacatures omtrent kwaliteit

Sahar Malakouti testimonial

Sahar Malakouti, Contractmanager Rijkswaterstaat

"ANSINGER is het menselijke aspect niet uit het oog gaan verliezen. ANSINGER denkt in mogelijkheden zodat er een win-win-situatie voor beide partijen ontstaat."

Jinke Steemers Testimonial

Jinke Steemers, Adviseur projectbeheersing RHDHV

"ANSINGER heeft vanuit oprechte interesse meegezocht naar een goede stap in mijn loopbaan. Mijn werk afgelopen jaar bij een gerenommeerd bedrijf heb ik als zeer leerzaam ervaren en is een mooie basis voor verdere stappen."

Ingeborg Bot Testimonial

Ingeborg Bot, Junior Projectleider Gemeente Den Haag

"ANSINGER is een prettige organisatie waar je door persoonlijk contact met de consultant echt op de juiste plek terecht komt."

Waarom Ansinger?

unieke en exclusieve vacatures

✔ Unieke en exclusieve vacatures

Staat je ideale vacature er niet tussen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons netwerk? We ontvangen vele exclusieve kwaliteit vacatures. Laat je gegevens achter en ontdek jouw kansen op de markt. 

Persoonlijk gesprek

✔ Persoonlijk gesprek

Als pragmatisch ingesteld gesprekspartner zoeken wij naar wat je echt wilt, wat je ambitie is en waar je passie ligt.  Dit doen wij door een persoonlijk gesprek te plannen, waarin we al je wensen en behoeften achterhalen. 

de juiste match

✔ De juiste match

Het verbinden van professionals binnen de techniek karakteriseert de werkwijze van ANSINGER. Wij weten wat je echt wilt en creëren de juiste match met onze opdrachtgevers.

Onze klanten