/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Vacatures Milieu

Wil jij een functie die bijdraagt aan een betere leefomgeving en milieu? Bij ANSINGER hebben we diverse vacatures waarin het milieu centraal staat.

Vanuit jouw expertise adviseer je over vraagstukken op het gebied van klimaat voor o.a. gemeenten en waterschappen. Jij weet het milieubelang in een omgeving te vertalen naar projecten die succesvol worden ontvangen bij betrokkenen partijen. Met behulp van wetgeving, dossiers en jouw expertise ken jij de regels en controleer je of alles conform vergunning gebeurd. Ben je visueel ingesteld? Dan ga je aan de slag om ontwerpen en berekeningen te maken op infrastructuur en gebiedsontwikkeling.

Of je nu actief op zoek bent, gewoon geïnteresseerd bent in de mogelijke vervolgstappen of overweegt om als zelfstandige (ZZP) aan de slag te gaan. Via het sterke netwerk van ANSINGER werk je altijd bij opdrachtgevers die passen bij jou en je ambities. In al deze situaties kan een gesprek met een van de consultants bij ANSINGER verhelderend zijn.  

Sahar Malakouti testimonial

Sahar Malakouti, Contractmanager Rijkswaterstaat

"ANSINGER is het menselijke aspect niet uit het oog gaan verliezen. ANSINGER denkt in mogelijkheden zodat er een win-win-situatie voor beide partijen ontstaat."

Jinke Steemers Testimonial

Jinke Steemers, Adviseur projectbeheersing RHDHV

"ANSINGER heeft vanuit oprechte interesse meegezocht naar een goede stap in mijn loopbaan. Mijn werk afgelopen jaar bij een gerenommeerd bedrijf heb ik als zeer leerzaam ervaren en is een mooie basis voor verdere stappen."

Ingeborg Bot Testimonial

Ingeborg Bot, Junior Projectleider Gemeente Den Haag

"ANSINGER is een prettige organisatie waar je door persoonlijk contact met de consultant echt op de juiste plek terecht komt."

Waarom Ansinger?

unieke en exclusieve vacatures

✔ Unieke en exclusieve vacatures

Staat je ideale vacature er niet tussen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons netwerk? We ontvangen vele exclusieve vacatures omtrent milieu. Laat je gegevens achter en ontdek jouw kansen op de markt. 

Persoonlijk gesprek

✔ Persoonlijk gesprek

Als pragmatisch ingesteld gesprekspartner zoeken wij naar wat je echt wilt, wat je ambitie is en waar je passie ligt. Dit doen wij door een persoonlijk gesprek te plannen, waarin we al je wensen en behoeften achterhalen. 

de juiste match

✔ De juiste match

Het verbinden van professionals binnen de techniek karakteriseert de werkwijze van ANSINGER. Wij weten wat je echt wilt en creëren de juiste match met onze opdrachtgevers.

Onze klanten