Rijkswaterstaat

Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat. Wil jij je kennis en ervaring, binnen het IPM-model, gebruiken om mee te werken spraakmakende projecten zoals de Blankenburgverbinding, Rijnlandroute of A27 Houten – Hooipolder?

De komende jaren staan er (grote) aanleg- en onderhoudsprojecten op het programma. Laat je inspireren door een organisatie met meer dan 200 jaar ervaring en te werken aan complexe en uitdagende projecten.

Om de interne en externe samenwerking binnen projecten zo goed mogelijk te laten verlopen, werkt Rijkswaterstaat met Integraal Projectmanagement (IPM). Het IPM-model onderscheidt 5 rollen:

  • Projectmanagement
  • Projectbeheersing
  • Omgevingsmanagement
  • Technisch management
  • Contractmanagement

Ben jij geïnteresseerd in deze functies en werk jij binnenkort samen met onze collega Sahar aan leuke projecten? Sahar is al ruim 10 jaar werkzaam bij Rijkswaterstaat bij de projecten ViA15, Rijntakken en PC Vaarwegen. Rijntakken en PC Vaarwegen betreffen het meerjarig in stand houden van de rivieren en alles wat daarmee een relatie heeft, in het beheergebied van Rijkswaterstaat Oost Nederland. Het project Rijntakken is in de uitvoeringsfase richting de afronding van de overeenkomst en het project Prestatiecontract Vaarwegen bevindt zich in de transitiefase start overeenkomst.

Quote Sahar: “''Leer elke dag iets nieuws en daag jezelf daarin uit. Stil staan is achteruit gaan.’’

Contractmanager bij Rijkswaterstaat

Werken als Contractmanager bij Rijkswaterstaat? Solliciteer snel en eenvoudig!
Rijkswaterstaat
Detachering , Uitzenden , Freelance / Interim
Contractmanagement , Projectbeheersing / Procesmanagement
32 - 36 uur , 36 - 40 uur
HBO
Medior , Starter
Zuid-Holland , Noord-Brabant