/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Vacatures toezicht

Staan kwaliteit en voortgang bij jouw hoog in het vaandel, bewaak jij graag een planning en sta jij communicatief sterk in je schoenen? Dan ben jij een échte toezichthouder waar men op kan bouwen! Met je kritische blik en scherpe controle maak je niet alleen de leefomgeving voor vele mensen mooier, je behoed organisaties ook voor problemen of blunders. Je communiceert met betrokkenen, behandelt meldingen en je bent op de hoogte van de gang van zaken.

Bij ANSINGER zijn we altijd op zoek toezichthouders, zowel starters als mensen met ervaring. Via ons sterke netwerk vinden we altijd een opdrachtgever die past bij jou en je ambities.

Bij ANSINGER denken we graag met je mee! Of je nu geïnteresseerd bent in onze mogelijkheden, actief op zoek bent of als ZZP’er aan de slag wilt gaan. We gaan graag het gesprek met je aan om te kijken waar je ambities en wensen liggen.

Sahar Malakouti testimonial

Sahar Malakouti, Contractmanager Rijkswaterstaat

"ANSINGER is het menselijke aspect niet uit het oog gaan verliezen. ANSINGER denkt in mogelijkheden zodat er een win-win-situatie voor beide partijen ontstaat."

Jinke Steemers Testimonial

Jinke Steemers, Adviseur projectbeheersing RHDHV

"ANSINGER heeft vanuit oprechte interesse meegezocht naar een goede stap in mijn loopbaan. Mijn werk afgelopen jaar bij een gerenommeerd bedrijf heb ik als zeer leerzaam ervaren en is een mooie basis voor verdere stappen."

Ingeborg Bot Testimonial

Ingeborg Bot, Junior Projectleider Gemeente Den Haag

"ANSINGER is een prettige organisatie waar je door persoonlijk contact met de consultant echt op de juiste plek terecht komt."

Waarom Ansinger?

unieke en exclusieve vacatures

✔ Unieke en exclusieve vacatures

Staat je ideale vacature er niet tussen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons netwerk? We ontvangen vele exclusieve vacatures voor projectleiders. Laat je gegevens achter en ontdek jouw kansen op de markt. 

Persoonlijk gesprek

✔ Persoonlijk gesprek

Als pragmatisch ingesteld gesprekspartner zoeken wij naar wat je echt wilt, wat je ambitie is en waar je passie ligt.  Dit doen wij door een persoonlijk gesprek te plannen, waarin we al je wensen en behoeften achterhalen. 

de juiste match

✔ De juiste match

Het verbinden van professionals binnen de techniek karakteriseert de werkwijze van ANSINGER. Wij weten wat je echt wilt en creëren de juiste match met onze opdrachtgevers.

Onze klanten