/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Vacatures uitvoerder

Als geen ander weet jij een team goed te instrueren, motiveren en te faciliteren in benodigde materialen. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel, maar je zorgt er ook voor dat je project op tijd wordt opgeleverd. Je hebt een goede inschatting gemaakt in je begroting en na wat aanpassingen in je planning staat jouw project als een huis. Herken jij jezelf hier? Dan passen onze vacatures voor uitvoerder perfect bij jou!

Als uitvoerder werk je vaak voor meerdere kleine projecten of één groot project. Jij kent de kwaliteitsnormen en regels waar rekening mee gehouden moet worden. Met een duidelijk overzicht ga jij resultaatgericht te werk. Ben jij nodig aan de ontwerptafel of sta je vooraan bij gesprekken met opdrachtgevers of onderaannemers? Je springt bij waar nodig en loopt niet weg als het even spannend wordt.

Bij ANSINGER zijn we altijd op zoek naar uitvoerders in de civiele techniek. We hebben functies voor junioren, medioren en senioren beschikbaar. Via ons sterke netwerk werk je altijd bij opdrachtgevers die passen bij jou en je ambities. Een gesprek met een van onze consultants bij ANSINGER kan heel verhelderend zijn. Of je nu actief op zoek bent, gewoon geïnteresseerd bent in de mogelijke vervolgstappen of overweegt om als zelfstandige (ZZP) aan de slag te gaan. Samen kijken we welke vacature het beste bij jou aansluit.

Bekijk alle vacatures uitvoerder

Sahar Malakouti testimonial

Sahar Malakouti, Contractmanager Rijkswaterstaat

"ANSINGER is het menselijke aspect niet uit het oog gaan verliezen. ANSINGER denkt in mogelijkheden zodat er een win-win-situatie voor beide partijen ontstaat."

Jinke Steemers Testimonial

Jinke Steemers, Adviseur projectbeheersing RHDHV

"ANSINGER heeft vanuit oprechte interesse meegezocht naar een goede stap in mijn loopbaan. Mijn werk afgelopen jaar bij een gerenommeerd bedrijf heb ik als zeer leerzaam ervaren en is een mooie basis voor verdere stappen."

Ingeborg Bot Testimonial

Ingeborg Bot, Junior Projectleider Gemeente Den Haag

"ANSINGER is een prettige organisatie waar je door persoonlijk contact met de consultant echt op de juiste plek terecht komt."

Waarom Ansinger?

unieke en exclusieve vacatures

✔ Unieke en exclusieve vacatures

Staat je ideale vacature er niet tussen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons netwerk? We ontvangen vele exclusieve vacatures voor uitvoerders. Laat je gegevens achter en ontdek jouw kansen op de markt. 

Persoonlijk gesprek

✔ Persoonlijk gesprek

Als pragmatisch ingesteld gesprekspartner zoeken wij naar wat je echt wilt, wat je ambitie is en waar je passie ligt.  Dit doen wij door een persoonlijk gesprek te plannen, waarin we al je wensen en behoeften achterhalen. 

de juiste match

✔ De juiste match

Het verbinden van professionals binnen de techniek karakteriseert de werkwijze van ANSINGER. Wij weten wat je echt wilt en creëren de juiste match met onze opdrachtgevers.

Onze klanten