/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Vacatures ZZP civiele techniek

Op zoek naar een baan binnen de civiele techniek als zzp’er? Bij ANSINGER zijn de vacatures binnen de techniek zeer divers. Of je nu al jaren ervaring hebt of aan het begin staat van je carrière. Bij Ansinger vind jij de geschikte baan binnen de civiele techniek.

Werken binnen de civiele techniek als ZZP'er

Slecht wegdek, zwakke dijk of gebrekkige riolering. Als zzp’er in de civiele techniek ben jij in staat deze problemen aan te pakken. Als zzp’er binnen de civiele techniek ben jij breed inzetbaar. Door het aanleggen, ontwerpen en onderhouden van de infrastructuur kun jij ingezet worden bij diverse projecten om op die manier de maatschappij te verbeteren.

Heb jij ervaring met het beheer en onderhoud van wegen, riolering of kunstwerken, dan is de functie tekenaar civiele techniek in een ingenieursbureau is voor jou. Begeleid jij liever projecten tot een succesvol einde, dan is projectleider bij de gemeente interessant. Of ben jij wat technischer? Dan kun je denken aan een baan als technisch manager in jouw provincie.

Bij ANSINGER hebben we meerdere vacatures voor zpp’ers binnen de techniek. Wij gaan graag het gesprek met je aan, hierin bespreken we waar je wensen en ambities liggen. Na dit gesprek kunnen we via ons netwerk opzoek naar een opdrachtgever die past bij jouw wensen. Het gesprek aangaan is geheel vrijblijvend en kan verhelderend werken voor jouw als werkzoekende.

 

Bekijk alle vacatures als ZZP'er

Sahar Malakouti testimonial

Sahar Malakouti, Contractmanager Rijkswaterstaat

"ANSINGER is het menselijke aspect niet uit het oog gaan verliezen. ANSINGER denkt in mogelijkheden zodat er een win-win-situatie voor beide partijen ontstaat."

Jinke Steemers Testimonial

Jinke Steemers, Adviseur projectbeheersing RHDHV

"ANSINGER heeft vanuit oprechte interesse meegezocht naar een goede stap in mijn loopbaan. Mijn werk afgelopen jaar bij een gerenommeerd bedrijf heb ik als zeer leerzaam ervaren en is een mooie basis voor verdere stappen."

Ingeborg Bot Testimonial

Ingeborg Bot, Junior Projectleider Gemeente Den Haag

"ANSINGER is een prettige organisatie waar je door persoonlijk contact met de consultant echt op de juiste plek terecht komt."

Waarom Ansinger?

unieke en exclusieve vacatures

✔ Unieke en exclusieve vacatures

Staat je ideale vacature er niet tussen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons netwerk? We ontvangen vele exclusieve vacatures voor ZZP'ers. Laat je gegevens achter en ontdek jouw kansen op de markt. 

Persoonlijk gesprek

✔ Persoonlijk gesprek

Als pragmatisch ingesteld gesprekspartner zoeken wij naar wat je echt wilt, wat je ambitie is en waar je passie ligt.  Dit doen wij door een persoonlijk gesprek te plannen, waarin we al je wensen en behoeften achterhalen. 

de juiste match

✔ De juiste match

Het verbinden van professionals binnen de techniek karakteriseert de werkwijze van ANSINGER. Wij weten wat je echt wilt en creëren de juiste match met onze opdrachtgevers.

Onze klanten