/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Werken bij de overheid

Heb je er altijd van gedroomd om voor de overheid te werken? Logisch! De Rijksoverheid is één van de grootste werkgevers van ons land. Je bent hierdoor verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden en een mooi salaris. Uiteraard wordt er ook voor gezorgd dat je je kunt blijven ontwikkelen. Genoeg redenen dus om aan de slag te gaan bij een overheidsorganisatie!

Bij ANSINGER hebben wij verschillende rijksoverheid vacatures beschikbaar voor jou. Dankzij ons sterke netwerk plaatsen wij je altijd bij een opdrachtgever die bij jou en je ambities past. Je hebt keuze uit verschillende gemeentes: van Den Haag, Utrecht, Rotterdam, tot aan Haarlem en Amsterdam. Net waar jij graag aan de slag wil. 

Vacatures overheid

Wij hebben junioren, medioren en senioren functies beschikbaar. In overleg met jou kijken wij graag welke vacature het beste bij jou past. Een gesprek met een van onze consultants kan al veel duidelijkheid scheppen. Of je nu actief op zoek bent naar een nieuwe job of gewoon je mogelijkheden aan het verkennen bent, wij helpen je graag! 

Werken voor de overheid betekent keuze uit een groot aantal verschillende functies. Van ‘Adviseur Projectbeheersing Infrastructuur’, tot aan ‘Projectleider Civiele Techniek’ of ‘Toezichthouder Spoorse Disciplines’. Het aanbod is zeer divers. 

Benieuwd naar een overzicht van al onze overheid vacatures? Bekijk deze dan hiernaast. Liever al onze vacatures bekijken? Klik dan hier.

Sahar Malakouti testimonial

Sahar Malakouti, Contractmanager Rijkswaterstaat

"ANSINGER is het menselijke aspect niet uit het oog gaan verliezen. ANSINGER denkt in mogelijkheden zodat er een win-win-situatie voor beide partijen ontstaat."

Jinke Steemers Testimonial

Jinke Steemers, Adviseur projectbeheersing RHDHV

"ANSINGER heeft vanuit oprechte interesse meegezocht naar een goede stap in mijn loopbaan. Mijn werk afgelopen jaar bij een gerenommeerd bedrijf heb ik als zeer leerzaam ervaren en is een mooie basis voor verdere stappen."

Ingeborg Bot Testimonial

Ingeborg Bot, Junior Projectleider Gemeente Den Haag

"ANSINGER is een prettige organisatie waar je door persoonlijk contact met de consultant echt op de juiste plek terecht komt."

Waarom Ansinger?

unieke en exclusieve vacatures

✔ Unieke en exclusieve vacatures

Staat je ideale vacature er niet tussen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons netwerk? We ontvangen vele exclusieve vacatures vanuit de overheid. Laat je gegevens achter en ontdek jouw kansen op de markt. 

Persoonlijk gesprek

✔ Persoonlijk gesprek

Als pragmatisch ingesteld gesprekspartner zoeken wij naar wat je echt wilt, wat je ambitie is en waar je passie ligt.  Dit doen wij door een persoonlijk gesprek te plannen, waarin we al je wensen en behoeften achterhalen. 

de juiste match

✔ De juiste match

Het verbinden van professionals binnen de techniek karakteriseert de werkwijze van ANSINGER. Wij weten wat je echt wilt en creëren de juiste match met onze opdrachtgevers.

Onze klanten