Projectleiding Projectmanagement Projectbeheersing / Procesmanagement
Aannemer Ingenieursbureau Adviesbureau
Utrecht
Medior Senior zzp en interim
HBO WO
Detachering Freelance / Interim
36 - 40 uur 32 - 36 uur

Primavera Planner

Functie omschrijving

Kijk je vol verwondering naar infrastructurele projecten? Wil jij weten hoe deze (uitzonderlijke) projecten strak worden gepland en beschik jij over een sterk ontwikkelde rechter hersenhelft?

Planningen zijn cruciaal voor het succes van de infrastructurele projecten. Alle belanghebbende partijen – waaronder de meer dan een miljoen reizigers per dag – hebben hier baat bij. Na het drinken van een slok koffie, ga je direct kijken hoe het met de planning van je nieuwe project loopt. Dit is niet zomaar een baan, het is jouw taak om iedereen die betrokken is bij het project te leiden en aan te sturen. Als projectanalist help je projectteams met het opstellen, beheersen en analyseren van planningen. De projecten typeren zich in verbeteringen in duurzaamheid, verbindingen en onderhoud. Je rol is zowel uitvoerend als adviserend en schakelt met alle betrokken partijen; binnen én buiten het projectteam. Daarnaast:

  • Houd je overzicht over meerdere lopende projecten;
  • Stem je planningen af met leveranciers;
  • Herken je kansen en bedreigingen;
  • Prioriteer je de projectwerkzaamheden in de uitvoering ervan;
  • Draag je bij aan beleidsvorming binnen je vakgebied.

Verantwoordelijkheden
Als projectanalist faciliteer je de cluster- en/of projectmanagers bij het opstellen, analyseren en beheersen van cluster- en projectplanningen. Daarbij volg je de kaders en werkwijzen van ProRail en gebruik je de planningstool Primavera.

Om de afgesproken resultaten te behalen, organiseer en begeleid je zelfstandig planningssessies ten behoeve van het ophalen, definiëren en interpreteren van informatie voor het opstellen van (deel)planningen. Je krijgt energie van het aanbrengen van structuur in (deel)planningen, het checken van de voortgang en het actualiseren van planningen. Daarbij is meedenken over en kunnen visualiseren van verschillende planningsscenario’s een belangrijke vaardigheid.

Je voert gesprekken met de betrokken cluster- en projectmanagers en overige projectteamleden om te komen tot een geoptimaliseerde planning. Afstemmen en samenwerken is voor jou de normaalste zaak van de wereld waarbij je kansen en bedreigingen signaleert ten aanzien van tijdsaspecten voor de clusters en projecten o.a. in samenhang met het programma.

Je geeft - gevraagd en ongevraagd - advies aan het cluster- en projectmanagement over nieuwe inzichten binnen het planningswerkveld (beleid, processen, organisatie etc.) die kunnen bijdragen aan het effectiever of efficiënter realiseren van de te behalen resultaten.

Functie eisen

  • een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een economische of (civiel)technische richting, aangevuld met minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • resultaatgerichte- en proactieve instelling, analytische blik en het vermogen om abstract te denken;
  • aantoonbare ervaring met Primavera.

Bedrijfsprofiel

Vanuit onze raamovereenkomst met ProRail zijn wij onder andere actief op het gebied van plannings- en risicomanagement. Lijkt het jou leuk om mee te werken aan spoorse projecten, dan kijken wij graag uit naar je sollicitatie!

Arbeidsvoorwaarden

Deel uitmaken van deze sterke organisatie levert je meer op dan alleen een interessante baan, namelijk:

  • een salaris binnen de range van € 3.000,- tot € 5.500,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring;
  • een jaarcontract met een uitzicht op een vast dienstverband;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • goede ontwikkelmogelijkheden, zeg maar wat je wil leren!;
  • goede aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Locatie

Utrecht

Opdrachtgever

Anoniem

Publicatiedatum

12-02-2024

Publicatie eindigt

04-04-2024

Contactpersoon

Nandlal

Primavera Planner

Stap 1 Sollicitatie

Laat je gegevens achter

Nadat we je gegevens hebben ontvangen plannen we kennismakinggesprek in. Dit kan bij ons op kantoor, op locatie of middels Teams.

Stap 2 Kennismaking

We kijken wat echt bij je past

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er dieper ingegaan op je ervaring, ambitie, wensen en behoeftes. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden binnen ons netwerk die hierop aansluiten.

Stap 3 Op gesprek

Je gaat op gesprek bij de opdrachtgever

Met jouw enthousiasme en goede voorbereiding ben jij klaar voor het gesprek bij de opdrachtgever.

Stap 4 Aanbod

Je krijgt een aanbod

Zijn de gesprekken positief gegaan? Dan ontvang je direct een aanbod!