Projectleiding Projectmanagement Engineering / Ontwerp Technisch Management Ruimtelijke Ordening & Planologie
Overheid
Zuid-Holland
Medior Senior zzp en interim
HBO WO
Detachering Freelance / Interim Uitzenden Vast
32 - 36 uur 36 - 40 uur 24 - 32 uur

Technisch Projectleider Gemeente

Functie omschrijving Technisch Projectleider Gemeente

Geef jij graag leiding aan een grote diversiteit aan technische en integrale projecten, waarbij je de openbare ruimte opnieuw vanuit een integrale onderhoudsopgave of een gebiedsontwikkeling succesvol aanpakt? Het is jouw taak om deze projecten succesvol te laten verlopen en projectmatig aan te pakken.

Jij houdt de planning goed in de gaten, stuurt mensen aan die betrokken zijn bij de projecten, bewaakt de voortgang en het budget. Je adviseert over nieuwe concepten en werkwijzen. Je bent de aanjager en initiatiefnemer van gebiedsgericht- en projectmatig werken binnen het team. Dit betekent dat je ervoor zorgt dat de projecten binnen openbare ruimte projectmatig worden aangepakt en soms multidisciplinair samen met andere overheden of derden worden aanbesteed. Van buiten naar binnen werken is je op je lijf geschreven, waarbij je gebruik maakt van kennis bij inwoners, bedrijven, partners en andere overheden. Hierbij werk je op basis van gelijkwaardigheid en bouw je een netwerk op, zowel intern als extern. Je daagt aannemers uit om met duurzame en innovatieve oplossingen te komen. Ook zorg je samen met de projectmanager voor burgerparticipatie en interactie met betrokkenen tijdens de voorbereiding en uitvoering.

Je bent een adviseur en sparringpartner voor de ambtelijke en bestuurlijke opdrachtgever en de externe partijen in verschillende projecten. Je herkent snel de essentie van problemen en vraagstukken en stelt je prioriteiten om tot de beste aanpak te komen.

Functie eisen Technisch Projectleider Gemeente

  • Een afgeronde HBO of WO-opleiding bijvoorbeeld op het gebied van civiele techniek, verkeerskunde of een andere technische richting;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider. Bij voorkeur op het gebied van infrastructuur, groen of ruimtelijke ordening;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent proactief, collegiaal en bent omgevingsbewust.

Bedrijfsprofiel

ANSINGER is raamcontractant van gemeente Leiden & gemeente Zoeterwoude en ondersteunt op het gebied van (specialistische) capaciteitsvraagstukken.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Direct een jaarcontract met het uitzicht op een vast dienstverband;
  • 8% vakantiegeld en 27 vakantiedagen, om iets anders leuks te doen;
  • Ruime opleidingsmogelijkheden en overige ontwikkelmogelijkheden.

Locatie

Leiden

Opdrachtgever

Anoniem

Publicatiedatum

12-02-2024

Publicatie eindigt

04-04-2024

Contactpersoon

Nandlal

Technisch Projectleider Gemeente

Stap 1 Sollicitatie

Laat je gegevens achter

Nadat we je gegevens hebben ontvangen plannen we kennismakinggesprek in. Dit kan bij ons op kantoor, op locatie of middels Teams.

Stap 2 Kennismaking

We kijken wat echt bij je past

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er dieper ingegaan op je ervaring, ambitie, wensen en behoeftes. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden binnen ons netwerk die hierop aansluiten.

Stap 3 Op gesprek

Je gaat op gesprek bij de opdrachtgever

Met jouw enthousiasme en goede voorbereiding ben jij klaar voor het gesprek bij de opdrachtgever.

Stap 4 Aanbod

Je krijgt een aanbod

Zijn de gesprekken positief gegaan? Dan ontvang je direct een aanbod!