Contractmanagement
Ingenieursbureau Adviesbureau
Noord-Holland
Starter
HBO WO
Vast
36 - 40 uur

junior contractmanager infra

Nieuw

Functie omschrijving

Alles leren over complexe contracten. Over samenwerken aan infrastructurele projecten en mobiliteitsvraagstukken. Over samenwerken met (semi-) overheidsinstanties en aannemers. Doorlopend kennis opdoen in een continu opleidingstraject en dit direct toepassen in de praktijk. Dat is wat jij doet als: junior adviseur contractmanagement

In deze veelzijdige functie adviseer je de Contractmanager in elke fase van het project. In de tenderfase analyseer je contracten en achterhaal je potentiële risico’s die deze met zich meebrengen. In de contractvoorbereidingsfase inventariseer jij samen met de Contractmanager de grote hoeveelheid eisen van verschillende belanghebbende partijen. Vervolgens help je bij het creëren van de juiste inhoud van alle contractdocumenten waarin staat wie wat gaat doen en aan welke eisen het projectresultaat moet voldoen. In de projectrealisatiefase bewaak je de in het contract vastgelegde afspraken. Dit laatste doe je door:

  • contact te onderhouden met de opdrachtnemer en af en toe kijkje nemen op de projectlocatie
  • eventuele contractwijzigingen nauwkeurig te verwerken
  • het claimmanagement in goede banen te leiden

Van begin tot eind ben je bij het project betrokken en dat maakt jouw werk niet alleen leerzaam en belangrijk maar ook lekker afwisselend. Om je razendsnel te kunnen blijven ontwikkelen houden we één dag per week voor je vrij voor opleidingen, trainingen, cursussen en sparren met collega’s.

Functie eisen

Houd jij ook niet van losse eindjes of vage afspraken? Vind jij het ook zo fijn als documenten helemaal kloppen? Dan is dit misschien wel jouw droombaan. Als initiatiefrijke, makkelijk communicerende en nieuwsgierige (aankomend) adviseur is het belangrijk dat je ook beschikt over:

  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting
  • kennis van contractvormen zoals D&C en DBFM en van voorwaarden zoals UAV-GC is een pré

Bedrijfsprofiel

Via het sterke netwerk van ANSINGER werk je altijd bij opdrachtgevers die passen bij jou en je ambities. Deze opdrachtgever is een toonaangevend adviesbureau dat adviezen levert op het gebied van infrastructuur, planologie en inrichting van de openbare ruimte, zowel aan publieke- als private opdrachtgevers. Je werkt met rond de veertig (jonge) mensen die vooral plezier hebben in wat ze doen. Bij deze werkgever werk je vier dagen aan projecten en besteed je altijd één dag aan je eigen ontwikkeling. Dat maakt dit bedrijf een slimme keus voor starters, junior- en medior adviseurs.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een afwisselende en uitdagende functie biedt deze opdrachtgever je:

  • een uitstekend salaris variërend tussen €2.600 - € 3.000
  • 30 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
  • goede ontwikkelmogelijkheden d.m.v. een persoonlijk opleidingstraject waarbij je één dag per week werkt aan jouw eigen ontwikkeling door diverse vakinhoudelijke cursussen en trainingen te volgen
  • een auto, telefoon en laptop van de zaak
  • goede aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • leuke uitjes en gezellige collega’s

Locatie

Amsterdam

Opdrachtgever

Anoniem

Publicatiedatum

12-02-2024

Publicatie eindigt

04-04-2024

Contactpersoon

Nandlal

junior contractmanager infra

Stap 1 Sollicitatie

Laat je gegevens achter

Nadat we je gegevens hebben ontvangen plannen we kennismakinggesprek in. Dit kan bij ons op kantoor, op locatie of middels Teams.

Stap 2 Kennismaking

We kijken wat echt bij je past

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er dieper ingegaan op je ervaring, ambitie, wensen en behoeftes. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden binnen ons netwerk die hierop aansluiten.

Stap 3 Op gesprek

Je gaat op gesprek bij de opdrachtgever

Met jouw enthousiasme en goede voorbereiding ben jij klaar voor het gesprek bij de opdrachtgever.

Stap 4 Aanbod

Je krijgt een aanbod

Zijn de gesprekken positief gegaan? Dan ontvang je direct een aanbod!