/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Over ANSINGER

Het verbinden van professionals binnen de techniek karakteriseert de werkwijze van ANSINGER en is terug te vinden in een groot landelijk netwerk bestaande uit aannemers, overheidspartijen en advies- & ingenieursbureaus. ANSINGER omschrijft zichzelf als pragmatische ingestelde dienstverlener en voorziet opdrachtgevers van advies rondom kennis- en capaciteitsvraagstukken.

De professionals van ANSINGER zijn beschikbaar voor vaste functies en functies op projectbasis.

Graag gaan wij met u het gesprek aan om te kijken waar uw wensen en ambities liggen. Of u nu actief op zoek bent, gewoon geïnteresseerd bent in de mogelijke vervolgstappen of overweegt om als zelfstandige (ZZP) aan de slag te gaan. In al deze situaties kan een gesprek met een van de consultants bij ANSINGER verhelderend zijn.

In een persoonlijk gesprek kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden die actueel zijn of bij welke organisaties mogelijkheden gecreëerd kunnen worden. Als pragmatisch ingestelde gesprekspartner zoeken wij naar wat je echt wilt, wat je ambitie is en waar je passie ligt. Daarnaast kijken we naar welke functies en organisaties goed bij je passen en in welke omgeving je het best tot je recht komt.

Naar aanleiding van dit gesprek maken we heldere afspraken die aansluiten op uw wensen en uw situatie. Discretie en vertrouwen zijn belangrijke elementen in een samenwerking als deze. Gedurende het traject zullen wij dan ook helder en open communiceren over de lopende zaken en houden we u van iedere stap en mogelijkheid op de hoogte. 

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Schrijf je in en wij nemen contact met je op!

 

Direct inschrijven

 

 

Vacatures
Alle vacatures

 

NEN4400-1 ABU