Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in gemeente Utrecht? Heb je altijd al voor de overheid of een ingenieurs- of adviesbureau willen werken? Bij ANSINGER hebben we functies voor junioren, medioren en senioren en kijken we graag samen naar welke vacature het beste bij jou aansluit. 

Gemeente Utrecht vacatures bij ANSINGER

Ben jij een adviseur die opvalt door je deskundigheid, risico’s voorziet en daarmee blunders voorkomt? Dan past de functie als (junior) adviseur risicomanagement jou als geen ander. Jij inspireert het team projectbeheersing en valt op door je deskundigheid. Ben jij meer visueel ingesteld en zorg je ervoor dat ideeën tot in detail worden uitgewerkt in programma’s als Autocad? Ga dan aan de slag als ontwerper en laat je ideeën tot realiteit komen door een engineer. 


Afgestudeerd, maar nog niet uitgeleerd? Houd jij van werken aan uitdagende projecten, maar doe je dat het liefst bij een werkgever waar je iedereen persoonlijk kent? Als junior adviseur wordt je gekoppeld aan een medior- of senior-adviseur. Hij of zij helpt je om snel zelfstandig aan de slag te kunnen. Je maakt hierbij kennis met procesmanagement, projectmanagement en omgevingsmanagement. 
Vaak werk je nauw samen met een team, waarin ieder zijn kwaliteiten heeft. Ben jij de tekenaar, planner of procesbegeleider? Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat er een mooi eindproject ontstaat, de kwaliteit bewaakt wordt en alles op de juiste wijze wordt uitgevoerd. En jouw verantwoordelijkheidsgevoel draagt hier zeker een steentje aan bij. 


Of je nou als procesmanager, projectbeheerder of engineer aan de slag wilt, bij ANSINGER zijn de vacatures in de civiele techniek in Utrecht heel divers. Een gesprek met een van onze consultants kan heel verhelderend zijn en zorgt voor nieuwe inzichten. Via ons sterke netwerk werk je altijd bij opdrachtgevers die passen bij jou en je ambities. Of je nu actief op zoek bent, gewoon geïnteresseerd bent in de mogelijke vervolgstappen of overweegt om als zelfstandige (ZZP) aan de slag te gaan. 
 

ANSINGER heeft een compleet netwerk met verschillende opdrachtgevers voor vacatures in Utrecht. Ben jij gemotiveerd en wil je jezelf ontwikkelen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zijn opzoek naar zowel mensen met ervaring als zonder ervaring. Samen met jou gaan wij het gesprek aan, om erachter te komen waar je wensen en ambities liggen. Na dit gesprek gaan wij je verbinden met de organisatie die het best bij jou past en waar de mogelijkheden tot ontwikkeling het grootst zijn. 

Bekijk alle vacatures

Stap 1 Sollicitatie

Laat je gegevens achter

Nadat we je gegevens hebben ontvangen plannen we kennismakinggesprek in. Dit kan bij ons op kantoor, op locatie of middels Teams.

Stap 2 Kennismaking

We kijken wat echt bij je past

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er dieper ingegaan op je ervaring, ambitie, wensen en behoeftes. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden binnen ons netwerk die hierop aansluiten.

Stap 3 Op gesprek

Je gaat op gesprek bij de opdrachtgever

Met jouw enthousiasme en goede voorbereiding ben jij klaar voor het gesprek bij de opdrachtgever.

Stap 4 Aanbod

Je krijgt een aanbod

Zijn de gesprekken positief gegaan? Dan ontvang je direct een aanbod!

Meer informatie?

Wil je meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op met Camiel via onderstaande contactmogelijkheden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op met David via onderstaande contactmogelijkheden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op met Dilesh via onderstaande contactmogelijkheden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op met Jarl via onderstaande contactmogelijkheden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie omtrent onze vacatures of wil je gewoon eens kennismaken? Neem dan contact op met Ricardo via onderstaande contactmogelijkheden.