/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Vacatures gemeente Utrecht

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in gemeente Utrecht? Heb je altijd al voor de overheid of een ingenieurs- of adviesbureau willen werken? Bij ANSINGER hebben we functies voor junioren, medioren en senioren en kijken we graag samen naar welke vacature het beste bij jou aansluit.

Ben jij een adviseur die opvalt door je deskundigheid, risico’s voorziet en daarmee blunders voorkomt? Dan past de functie als adviseur risicomanagement jou als geen ander. Jij inspireert het team projectbeheersing en valt op door je deskundigheid. Ben jij meer visueel ingesteld en zorg je ervoor dat ideeën tot in detail worden uitgewerkt in programma’s als Autocad? Ga dan aan de slag als ontwerper en laat je ideeën tot realiteit komen in samenwerking met een engineer.

Vaak werk je nauw samen met een team met ieder zijn kwaliteit. Ben jij de tekenaar, planner of procesbegeleider? Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat er een mooi eindproject ontstaat, de kwaliteit bewaakt wordt en alles op de juiste wijze wordt uitgevoerd. En jouw verantwoordelijkheidsgevoel draagt hier zeker een steentje aan bij.

Of je nou als procesmanager, projectbeheerder of engineer aan de slag wilt, bij ANSINGER zijn de vacatures in de civiele techniek in Utrecht heel divers. Een gesprek met een van onze consultants kan heel verhelderend zijn. Via ons sterke netwerk werk je altijd bij opdrachtgevers die passen bij jou en je ambities. Of je nu actief op zoek bent, gewoon geïnteresseerd bent in de mogelijke vervolgstappen of overweegt om als zelfstandige (ZZP) aan de slag te gaan.

Bekijk alle vacatures in gemeente Utrecht

Sahar Malakouti testimonial

Sahar Malakouti, Contractmanager Rijkswaterstaat

"ANSINGER is het menselijke aspect niet uit het oog gaan verliezen. ANSINGER denkt in mogelijkheden zodat er een win-win-situatie voor beide partijen ontstaat."

Jinke Steemers Testimonial

Jinke Steemers, Adviseur projectbeheersing RHDHV

"ANSINGER heeft vanuit oprechte interesse meegezocht naar een goede stap in mijn loopbaan. Mijn werk afgelopen jaar bij een gerenommeerd bedrijf heb ik als zeer leerzaam ervaren en is een mooie basis voor verdere stappen."

Ingeborg Bot Testimonial

Ingeborg Bot, Junior Projectleider Gemeente Den Haag

"ANSINGER is een prettige organisatie waar je door persoonlijk contact met de consultant echt op de juiste plek terecht komt."

Waarom Ansinger?

unieke en exclusieve vacatures

✔ Unieke en exclusieve vacatures

Staat je ideale vacature er niet tussen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons netwerk? We ontvangen vele exclusieve vacatures voor de gemeente Utrecht. Laat je gegevens achter en ontdek jouw kansen op de markt. 

Persoonlijk gesprek

✔ Persoonlijk gesprek

Als pragmatisch ingesteld gesprekspartner zoeken wij naar wat je echt wilt, wat je ambitie is en waar je passie ligt.  Dit doen wij door een persoonlijk gesprek te plannen, waarin we al je wensen en behoeften achterhalen. 

de juiste match

✔ De juiste match

Het verbinden van professionals binnen de techniek karakteriseert de werkwijze van ANSINGER. Wij weten wat je echt wilt en creëren de juiste match met onze opdrachtgevers.

Onze klanten