/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Vacatures Ingenieursbureau

Bij ANSINGER zijn wij op zoek naar de professional die graag bij een ingenieursbureau wil werken. Wij hebben diverse vacatures bij uiteenlopende advies- en ingenieursbureaus beschikbaar voor zowel starters, ervaren professionals als zpp’ers.

 

Wat is een ingenieursbureau?

Wat voor werkzaamheden verrichten ingenieursbureaus? Een ingenieursbureau levert diensten aan andere bedrijven met betrekking tot de begeleiding van (civiel) technische projecten.

Over het algemeen hebben ingenieursbureaus veel specialisten met technische kennis in huis. Door deze kennis worden ingenieursbureaus vaak ingezet door grote bouw- of projectontwikkelaars bij meestal grotere projecten. De ingenieursbureaus leveren adviezen met betrekking tot de haalbaarheid van projecten, maken technische tekeningen, voeren constructieberekeningen uit en hebben regelmatig een adviserende rol binnen een project.

 

Werken bij een ingenieursbureau

 

Wat voor functies zijn er bij een ingenieursbureau?

Bij een ingenieursbureau werken voornamelijk ingenieurs met een gedegen technische kennis van een bepaald vakgebied. Bij functies op een ingenieursbureau kun je denken aan functies als ontwerper, projectmanager, procesmanager, omgevingsmanager, calculator of meer uitvoerende rollen zoals een projectleider.

Wat voor werkzaamheden?

De werkzaamheden bij een ingenieursbureau zijn dan ook heel uiteenlopend en verschillend per rol. Over het algemeen kan gesteld worden dat ingenieurs ervaren zijn in het maken en lezen van technische tekeningen en berekeningen. Naast de inhoudelijke werkzaamheden zijn er ook adviserende werkzaamheden, zo houdt een omgevingsmanager zich bijvoorbeeld bezig met vergunningsaanvragen en stakeholder management.

Wat voor kennis heb je nodig?

Bij een ingenieursbureau werken medewerkers met een gedegen technische opleiding. Over het algemeen is het opleidingsniveau HBO of hoger. Afgestudeerden mogen dan de titel ingenieur voeren, en hebben veelal specifieke kennis van een bepaald technisch vakgebied.

Bekijk onze vacatures bij ingenieursbureaus

Benieuwd naar onze vacatures als bijvoorbeeld ontwerper/tekenaar, adviseur projectbeheersing, projectleider of tendermanager? Bij ANSINGER hebben wij een uitgebreid aanbod van vacatures  bij verschillende advies- en ingenieursbureaus beschikbaar. Benieuwd naar alle beschikbare vacatures bij ingenieursbureaus?

Bekijk alle vacatures bij het ingenieursbureau

 

 

Sahar Malakouti testimonial

Sahar Malakouti, Contractmanager Rijkswaterstaat

"ANSINGER is het menselijke aspect niet uit het oog gaan verliezen. ANSINGER denkt in mogelijkheden zodat er een win-win-situatie voor beide partijen ontstaat."

Jinke Steemers Testimonial

Jinke Steemers, Adviseur projectbeheersing RHDHV

"ANSINGER heeft vanuit oprechte interesse meegezocht naar een goede stap in mijn loopbaan. Mijn werk afgelopen jaar bij een gerenommeerd bedrijf heb ik als zeer leerzaam ervaren en is een mooie basis voor verdere stappen."

Ingeborg Bot Testimonial

Ingeborg Bot, Junior Projectleider Gemeente Den Haag

"ANSINGER is een prettige organisatie waar je door persoonlijk contact met de consultant echt op de juiste plek terecht komt."

Waarom Ansinger?

unieke en exclusieve vacatures

✔ Unieke en exclusieve vacatures

Staat je ideale vacature er niet tussen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons netwerk? We ontvangen vele exclusieve vacatures bij ingenieursbureaus. Laat je gegevens achter en ontdek jouw kansen op de markt. 

Persoonlijk gesprek

✔ Persoonlijk gesprek

Als pragmatisch ingesteld gesprekspartner zoeken wij naar wat je echt wilt, wat je ambitie is en waar je passie ligt.  Dit doen wij door een persoonlijk gesprek te plannen, waarin we al je wensen en behoeften achterhalen. 

de juiste match

✔ De juiste match

Het verbinden van professionals binnen de techniek karakteriseert de werkwijze van ANSINGER. Wij weten wat je echt wilt en creëren de juiste match met onze opdrachtgevers.

Onze klanten