/_images_upload/_tn_7236c1dde7ead38e.jpg
Connecting professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_49e46e99a097dcb9.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

/_images_upload/_tn_42940908b12a6cc7.jpg
Connecting Professionals

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

Vacatures Interim

 

Hierbij kijken wij naar de specialismes en ambities van onze professionals om zo een geschikte interim opdracht te vinden welke écht bij jou als professional past.

Voordelen van werken op basis van interim opdrachten

Welke voordelen biedt werken op basis van interim opdrachten?

Brede ervaring door verschillende interim opdrachten

Als freelancer wordt je door ANSINGER voor een bepaalde periode aan een werkgever of een project gekoppeld waar jouw kennis en ervaring het beste bij aansluit. Hierdoor kom je in aanmerking met verschillende werkgevers en projecten waardoor je ontwikkeling en ervaring vaak ontzettend snel gaat.

Snel een groot, relevant netwerk opbouwen

Als interimmer kom je bij veel bedrijven met veel verschillende mensen in contact. Hierdoor bouw je snel een groot netwerk op, wat in je latere carrière vaak erg belangrijk is.

Ontwikkeltraject wat op jouw afgestemd is

Bij ANSINGER gaan we met jou het gesprek aan om te kijken waar jouw wensen en ambities liggen. Vanuit hier gaan wij kijken welke interim opdracht bij jou als professional het beste aansluiten.

Flexibele en diverse werkzaamheden

Bij ANSINGER hebben we een brede variatie aan opdrachtgevers. Variërend van ondergrondse infratechniek tot water-en betonbouw en van wegenbouw tot en met verkeerstechniek. Onze opdrachtgevers zijn actief in de ontwikkeling-, advies-ontwerp-,realisatie- onderhoud,- en beheerfase van projecten. Hierdoor zijn onze interim opdrachten erg divers en vaak ook flexibel.

Interim opdrachten binnen de techniek

Bij ANSINGER hebben wij uiteenlopende freelance opdrachten beschikbaar binnen diverse disciplines en bij verschillende opdrachtgevers. Of je nu een startende professional of een ervaren professional op de arbeidsmarkt bent, bij ANSINGER kijken wij naar welke stappen jij kunt maken in jouw carrière.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk hier alle interim vacatures

 

Sahar Malakouti testimonial

Sahar Malakouti, Contractmanager Rijkswaterstaat

"ANSINGER is het menselijke aspect niet uit het oog gaan verliezen. ANSINGER denkt in mogelijkheden zodat er een win-win-situatie voor beide partijen ontstaat."

Jinke Steemers Testimonial

Jinke Steemers, Adviseur projectbeheersing RHDHV

"ANSINGER heeft vanuit oprechte interesse meegezocht naar een goede stap in mijn loopbaan. Mijn werk afgelopen jaar bij een gerenommeerd bedrijf heb ik als zeer leerzaam ervaren en is een mooie basis voor verdere stappen."

Ingeborg Bot Testimonial

Ingeborg Bot, Junior Projectleider Gemeente Den Haag

"ANSINGER is een prettige organisatie waar je door persoonlijk contact met de consultant echt op de juiste plek terecht komt."

Waarom Ansinger?

unieke en exclusieve vacatures

✔ Unieke en exclusieve vacatures

Staat je ideale vacature er niet tussen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen ons netwerk? We ontvangen vele exclusieve interim vacatures. Laat je gegevens achter en ontdek jouw kansen op de markt. 

Persoonlijk gesprek

✔ Persoonlijk gesprek

Als pragmatisch ingesteld gesprekspartner zoeken wij naar wat je echt wilt, wat je ambitie is en waar je passie ligt.  Dit doen wij door een persoonlijk gesprek te plannen, waarin we al je wensen en behoeften achterhalen. 

de juiste match

✔ De juiste match

Het verbinden van professionals binnen de techniek karakteriseert de werkwijze van ANSINGER. Wij weten wat je echt wilt en creëren de juiste match met onze opdrachtgevers.

Onze klanten