Contractmanagement
Overheid Ingenieursbureau Adviesbureau
Utrecht
Medior Senior zzp en interim
HBO WO
Detachering Vast
32 - 36 uur 36 - 40 uur 24 - 32 uur

Adviseur contractmanagement (ZZP mogelijk)

Functieomschrijving

Alles leren over complexe contracten en samenwerken aan infrastructurele projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou als adviseur contractmanagement.

In deze veelzijdige functie ben je het eerste aanspreekpunt op het vlak van contractmanagement richting de Opdrachtnemer(s) en het Projectteam van Rijkswaterstaat. Je bent verantwoordelijk voor de goede relatie met de opdrachtnemer(s) die voor dit project zijn gecontracteerd en bent in staat deze samenwerking een stap verder te brengen. Van begin tot eind ben je bij het project betrokken en dat maakt jouw werk niet alleen leerzaam en belangrijk maar ook lekker afwisselend.

Zowel binnen als buiten Rijkswaterstaat zorg jij voor afstemming en verbinding op het vlak van inkoop en contracten. Ook coördineer je waar nodig het proces van contractvoorbereiding, -aanbesteding en -uitvoering richting verschillende marktpartijen. Je zorgt voor de efficiency en effectiviteit van bestaande of toekomstige contracten.

Functie eisen

Houd jij ook niet van losse eindjes of vage afspraken? Vind jij het ook zo fijn als documenten helemaal kloppen? Dan is dit misschien wel jouw droombaan. Als initiatiefrijke, makkelijk communicerende en nieuwsgierige (aankomend) adviseur is het belangrijk dat je ook beschikt over:

  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
  • Aantoonbare kennis en ervaring als adviseur contractmanagement;
  • kennis en ervaring met UAV-GC.

Arbeidsvoorwaarden

  • een uitstekend salaris afhankelijk van kennis en ervaring
  • 30 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
  • goede ontwikkelmogelijkheden
  • een telefoon en laptop van de zaak
  • goede aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • leuke uitjes en gezellige collega’s

Bedrijfsprofiel

Via het sterke netwerk van ANSINGER werk je altijd bij opdrachtgevers die passen bij jou en je ambities. Jij gaat aan de slag bij Rijkswaterstaat of een toonaangevend adviesbureau dat adviezen levert op het gebied van infrastructuur, planologie en inrichting van de openbare ruimte, zowel aan publieke- als private opdrachtgevers. Je werkt met rond de veertig (jonge) mensen die vooral plezier hebben in wat ze doen.

Locatie

Utrecht

Opdrachtgever

Anoniem

Publicatiedatum

12-02-2024

Publicatie eindigt

04-04-2024

Contactpersoon

Nandlal

Adviseur contractmanagement (ZZP mogelijk)

Stap 1 Sollicitatie

Laat je gegevens achter

Nadat we je gegevens hebben ontvangen plannen we kennismakinggesprek in. Dit kan bij ons op kantoor, op locatie of middels Teams.

Stap 2 Kennismaking

We kijken wat echt bij je past

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er dieper ingegaan op je ervaring, ambitie, wensen en behoeftes. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden binnen ons netwerk die hierop aansluiten.

Stap 3 Op gesprek

Je gaat op gesprek bij de opdrachtgever

Met jouw enthousiasme en goede voorbereiding ben jij klaar voor het gesprek bij de opdrachtgever.

Stap 4 Aanbod

Je krijgt een aanbod

Zijn de gesprekken positief gegaan? Dan ontvang je direct een aanbod!