Projectbeheersing / Procesmanagement
Adviesbureau Ingenieursbureau
Noord-Holland
Starter
HBO WO
Vast
32 - 36 uur 36 - 40 uur

Junior procesmanager infrastructurele projecten

Functie omschrijving

Procesmanager – het klinkt mooi maar wat is het eigenlijk precies? Als junior procesmanager infrastructuur ben je met name betrokken bij projecten voor Waterschappen, Rijkswaterstaat, Provincies of bij één van de G4 gemeentes.

Je gaat in samenwerking met een ervaren procesmanager het projectteam ondersteunen op het gebied van procesmanagement binnen infrastructurele projecten. Je leert hoe procesmanagement binnen grote complexe multidisciplinaire civieltechnische/ infrastructurele projecten wordt ingericht en hoe het op eenduidige wijze organiseren, implementeren en verbeteren van alle projectprocessen zorgt voor het succes van het project. Welke taken heb je zoal?

  • je stemt projectprocessen af met alle verantwoordelijke proceseigenaren binnen het project én met de klant;
  • je bent samen met het team procesmanagement verantwoordelijk voor het managen van de verbindingen tussen de diverse processen en zorgt voor de kwaliteit van deze verbindingen;
  • je draagt actief bij aan de uitwisseling, toepassing en verdere ontwikkeling van kennismanagement binnen de organisatie. Dat betekent dat je opgedane ervaring deelt je met je collega’s en zij met jou;
  • je geeft gevraagd en ongevraagd advies in alle fases van het bouwproces en stimuleert procesmanagement, -ontwikkeling en -vernieuwing;
  • je signaleert trends en ondersteunt bij het opstellen en uitvoeren van jaarplannen;
  • je pakt allerlei hand- en spandiensten op.

Oké maar wat vertel je je familie dan? ,,Ik zorg voor een goede afstemming van processen bij de bouw van ruimtelijke en infrastructurele projecten. “ En tegen je oma zeg je: ,,Door mijn werk kun jij met je scootmobiel de brug oversteken zonder dat hij instort.” En dan genieten van hoe trots ze naar je kijkt!

Functie eisen

Jij bent leergierig dus ook bereid om opleidingen en cursussen te volgen om inhoudelijk snel van waarde te kunnen zijn voor de opdrachtgever. Heb je al enige relevante ervaring vanuit stages en/of afstuderen dan heb jij een streepje voor. Voor deze startfunctie met talloze doorgroeimogelijkheden vragen wij verder enkel:

  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • hbo of academische opleiding zoals civiele techniek, technische bedrijfskunde/bestuurskunde, urban spatial planning etc.
  • affiniteit met infrastructurele projecten
  • een flexibele instelling

Bedrijfsprofiel

Via het sterke netwerk van ANSINGER werk je altijd bij opdrachtgevers die passen bij jou en je ambities. De organisatie heeft een grote diversiteit aan opdrachtgevers en beschikt over een brede kennis binnen diverse disciplines. Er is een 'platte' organisatiestructuur en je werkt samen met je collega’s in een prettige, sportieve en informele werkomgeving. Je krijgt veel vrijheid, zonder dat je meteen in het diepe wordt gegooid. Er wordt veel geïnvesteerd in opleiding van medewerkers en het kantoor is goed te bereiken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij helpen je kiezen welke werkgever bij jou past. Wie jouw werkgever is en wat voor arbeidsvoorwaarden deze hanteert weten we dus straks pas. Wel zorgen we dat je als starter minimaal kunt rekenen op:

  • een salaris dat valt in de range van € 2.600,- tot € 3.000,- bruto per maand
  • een jaarcontract met een uitzicht op een vast dienstverband
  • minimaal 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld en in de meeste gevallen nog een15 atv-dagen
  • goede ontwikkelmogelijkheden
  • opleidingsmogelijkheden (Indien de opdrachtgever hier niet voldoende beschikbaar voor heeft kunnen wij een opleidingsbudget beschikbaar stellen van € 1.500,- per jaar voor vak gerelateerde cursussen en opleidingen)
  • goede aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden

Locatie

Amsterdam

Opdrachtgever

Anoniem

Publicatiedatum

12-02-2024

Publicatie eindigt

04-04-2024

Contactpersoon

Nandlal

Junior procesmanager infrastructurele projecten

Stap 1 Sollicitatie

Laat je gegevens achter

Nadat we je gegevens hebben ontvangen plannen we kennismakinggesprek in. Dit kan bij ons op kantoor, op locatie of middels Teams.

Stap 2 Kennismaking

We kijken wat echt bij je past

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er dieper ingegaan op je ervaring, ambitie, wensen en behoeftes. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden binnen ons netwerk die hierop aansluiten.

Stap 3 Op gesprek

Je gaat op gesprek bij de opdrachtgever

Met jouw enthousiasme en goede voorbereiding ben jij klaar voor het gesprek bij de opdrachtgever.

Stap 4 Aanbod

Je krijgt een aanbod

Zijn de gesprekken positief gegaan? Dan ontvang je direct een aanbod!